TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
Joe is verliefd op cowgirl Wendy. En dat net nu Bessy Joe wilde vragen met haar naar het cowboybal te gaan. Bessy laat Joe niet zomaar van haar afpakken.
«
»
06:25 Jabaloe
Sheriff Jack heeft een oude kip waar hij graag vanaf wil. Maar niemand is gek genoeg om zo'n oud beest te kopen. Tot de sheriff Slampie wijsmaakt dat de kip gouden eieren legt.
«
»
06:35 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat de mieren een schat hebben gevonden: suiker. Ze weigeren deze schat te delen met de andere insecten van de weide, die ook hun deel willen.
«
»
06:50 Maya!
Willy valt in een bramenstruik. Hij ziet er helemaal paars uit. Tekla de spin denkt dat hij een babyspin is en beslist hem groot te brengen in haar grot.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Klus is jarig. Om hem beet te nemen, doen de andere kabouters alsof ze zijn verjaardag vergeten zijn, maar in werkelijkheid hebben ze een kanjer van een taart voor Klus klaarstaan.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Lui is geen kei in bowlen en maakt er een boeltje van. Hij gooit zelfs het raam van de melkherberg aan diggelen. Plop vindt dat niet grappig.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Alle vloggers gaan opsporingsaffiches plakken om Kamilla te helpen met haar zoekactie. Anneleen komt te weten dat ze een nummer zal moeten opnemen met een boysband.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Een groep ontstemde, Russische ruimtechimpansees vormt Juliens enige hoop in zijn strijd tegen Koto. Mort vindt Timo opgesloten in zijn capsule en smeekt hem om hulp.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Tarzan, Jane en de graaf komen erachter dat iemand de biologische boerderij van Greystoke in Schotland heeft verontreinigd met giftige pesticiden.
«
»
09:25 Dance Squad
Danscrew Battle Droids komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Groentecrumble & garnalenballetjes.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een oproep binnen dat er koeien loslopen op de weg. Ze trekken ter plaatse en proberen de dieren naar een nabijgelegen weiland te drijven.
«
»
12:25 De kotmadam
Iedereen wil wel zonder zweten rijk worden en Jef is daar geen uitzondering op. Hij koopt een stel bijenkasten en beroept zich op Odilon om die op te knappen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Simon probeert de situatie bij Fashion te redden en komt onverwacht uit de hoek. Louise confronteert Cédric met zijn daden. Alfons wil Benny laten zien dat hij wel trots is op zijn zoon.
«
»
14:05 Ella
Ella en Frederico leggen hun ruzie bij. In Bar Taxi vieren ze dat ze weer samen zijn, maar dan duikt Frederico's jaloerse ex weer op. In De Wingerd ontmoet Ella de ouders van Jens, die in coma ligt.
«
»
14:35 Ella
Om Ella en Frederico uit elkaar te drijven, vertelt Lien aan Anthony dat ze met Frederico heeft geslapen. Anthony en Cindy weten niet wat doen: Ella op de hoogte brengen of niet?
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Evert loopt nog steeds te treuren over de dood van Willemijn. Martin is nog steeds niet open richting Cheryl. In de winkelstraat wordt Claire opnieuw geconfronteerd met Ernst.
«
»
16:10 Life in Pieces
John probeert Samantha te overtuigen om haar balletles te laten vallen en in de plaats daarvan te gaan boksen. Greg laat een baard groeien, tot ergernis van Jen.
«
»
16:30 Life in Pieces
John besluit om auditie te doen voor een televisieprogramma. Tim is jaloers op hem en probeert zijn inzending te ondermijnen. Colleen bekent aan Matt dat ze niet kan zwemmen.
«
»
16:50 Waarheid, durven of doen
Actrice Kadèr Gürbüz, theatermaker en muzikant Jaouad Alloul, ex-K3'tje Klaasje Meijer en tv-chef Wim Ballieu toveren de Oranjerie in Kortrijk om tot de gezelligste plek van Vlaanderen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Brigitte en Erik worden opgeroepen in verband met een ontvoeringszaak. Een Italiaanse rijke zakenman is ontvoerd door gemaskerde mannen. Een getuige heeft het zien gebeuren.
«
»
18:20 De kotmadam
De vader van Ria komt op bezoek en na al de verhalen die Jeanne over die topmanager hoorde, is het te begrijpen dat ze hem in de beste omstandigheden wil ontvangen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Reuzenpanda Tian Bao is het huis uit, hij is al bijna vier jaar. Dus is er plaats bij zijn ouders voor een nieuwe baby. Mama Hao Hao is hitsig, dat duurt maar een paar dagen per jaar.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Vincent Fierens, Stien Edlund, Metejoor en Marlène de Wauters laten vandaag het achterste van hun tong zien om zoveel mogelijk keien te verzamelen en zo te ontsnappen aan de afwas.
«
»
21:35 Telefacts zomer
Reis mee in het leven van de ultrarijken van de Verenigde Staten en ontdek hoe hun invloed ons leven heeft gevormd.
«
»
22:25 Groeten uit
Goedele Liekens keert samen met haar dochters Merel en Céleste terug naar het jaar 1975.
«
»
23:30 Gooische vrouwen
Evert loopt nog steeds te treuren over de dood van Willemijn. Martin is nog steeds niet open richting Cheryl. In de winkelstraat wordt Claire opnieuw geconfronteerd met Ernst.
«
»
00:25 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers