TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
De Cudoghams hebben een groot huis afgehuurd met de héle familie. Een mooi moment om samen herinneringen te maken met alle dierbaren om hen heen. Bij de Buddenbrucks is er een mijlpaal bereikt.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
13:20 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
14:15 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
14:40 Neighbours
Harlow heeft nog steeds niets van zich laten horen en de paniek slaat toe. Nicolette oppert het idee om de andere blackjackspelers aan te spreken. Kyle doet een ontdekking.
«
»
15:05 Sturm der Liebe
Om Maja een goed gevoel te geven, sluit Hannes een deal met André. Hij geeft hem geld om een hoed van Maja te kopen. Wanneer Eric beseft dat Lars eigenlijk Cornelius is, wil hij de politie bellen.
«
»
16:05 Urk!
Tot Greetjes ongenoegen komt de grote jongensdroom van Jan eindelijk uit. Ook Tony droomt, maar dan over vis bezorgen. Want nu hij thuis zit, wordt hij steeds aan het soppen gezet.
«
»
16:50 Uit de kleren
Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 min. elkaar beter kennen.
«
»
17:25 Een huis vol
Baby Johni is inmiddels vijf dagen oud en de kraamweek bij de familie Jelies is in volle gang. Volgens de Urker-traditie mag moeder een week lang relaxen op bed.
«
»
18:20 De Planckaerts
Nu alles goed gaat met Iluna en hij zijn eerste kleindochter dicht bij zich weet op "den berg", kan Eddy zich volledig aan zijn nieuwe passie wijden. Schilderen, schilderen en nog eens schilderen.
«
»
19:00 Ik vertrek
Ingrid den Drijver (51) en Inma l'Ami (48) vertrekken naar een dorpje in de buurt van Alicante om daar een pand te huren waar ze een Bed & Breakfast in gaan beginnen.
«
»
19:55 Uit de kleren
Deelnemers: Sofie en Bram, Maarten en Jan en Emmy en Lucas.
«
»
20:30 Central Intelligence
De brave boekhouder Calvin loopt na jaren zijn oud-klasgenoot Bob weer tegen het lijf. Hij is verrast te horen dat die nu voor de CIA werkzaam is.
«
»
22:30 Uit de kleren
Deelnemers: Sofie en Bram, Maarten en Jan en Emmy en Lucas.
«
»
23:05 Helicopter ER
Piloot Lee moet een riskante landing maken om het team nabij een man te krijgen die werd verpletterd door zijn eigen auto.
«
»
23:55 Blind getrouwd: Australië
Na de dramatische verbintenisceremonie gaan de overgebleven koppels nu een week logeren bij de bruiden.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers