TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan ItaliŽ! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»
06:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
07:00 Smossen mag
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen...
«
»
07:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
07:50 De dagschotel
MichaŽl Vrijmoed - Gebakken inktvis in bouillon van ajuin.
«
»
08:00 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
08:20 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Josť ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
09:05 BBQ vanavond?!
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
09:25 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
10:00 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
10:45 Tot op het Bot: Het Rund
De cŰte ŗ l'os is ťťn van de beste delen van het rund: een sappig stuk met een stukje vet eraan, bereid aan het been, dat betekent extra veel smaak in de mond!
«
»
11:10 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
11:20 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
11:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 Op de rooster
Sam De Bruyn en Johan bereiden in deze aflevering oa kreeft, wilde gamba's, scheermessen en langoest.
«
»
12:25 Peppe's SiciliŽ
Elk dorp in SiciliŽ heeft zijn graanvelden en graanmolens. Dat was honderden jaren geleden al zo en dat is ook nu nog het geval.
«
»
12:50 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
13:30 Peppe's pasta
Caramelle met pompoen en amarettokoekjes
«
»
13:50 Roger van Damme: Bakken
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
14:05 Op hete kolen
Hoog bezoek vandaag in de tuin van MichaŽl Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueŽn!
«
»
14:35 Het weekmenu
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
15:20 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:45 Lekker lang leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
16:10 De Sterrenkaart - Nederland
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
16:40 Peppe's SiciliŽ
Elk dorp in SiciliŽ heeft zijn graanvelden en graanmolens. Dat was honderden jaren geleden al zo en dat is ook nu nog het geval.
«
»
17:05 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
17:30 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
17:50 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
18:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:10 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar AziŽ. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait ťn als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
19:35 Roger van Damme: Bakken
Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit.
«
»
20:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
20:15 Roger van Damme: Bakken
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
20:40 Op hete kolen
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor MichaŽl Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueŽn.
«
»
21:05 Tot op de graat
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
21:30 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
21:50 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt ťťn van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
22:10 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
23:00 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
23:30 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:15 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
00:50 De Garde van Gert
Bosduif met prei en aardappel. Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
01:25 De gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
02:10 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:35 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
03:00 Roger van Damme: Bakken
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
03:15 Op hete kolen
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor MichaŽl Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueŽn.
«
»
03:35 Tot op de graat
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
03:50 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
04:05 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
04:45 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
05:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:50 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers