TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
Alle cowboys zijn in de wolken wanneer Polly Poodles in Bean Bacon City komt optreden. Bessy is jaloers. Waarom vinden de cowboys die Polly Poodles zoveel beter dan haar?
«
»
06:20 Jabaloe
Moe is het beu om altijd gewone kost voor de cowboys voor te schotelen. Daarom besluit ze om van haar saloon een sterrenrestaurant te maken: 'Moe's Cuisine'.
«
»
06:30 Maya!
Flip vertelt een legende over een magische bloem. De wespen gebruiken dit verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing uit de kelder te stelen.
«
»
06:45 Maya!
Het is bijna herfst en Flip heeft de blues. Hij speelt dag en nacht op zijn viool... en dat irriteert de weide insecten. Op een ochtend blijkt zijn viool gestolen te zijn.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Lui komt met een stoeltje de melkherberg binnen.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Lui wil de bokskampioen van het kabouterdorp worden. Klus traint hem en organiseert ook de eerste kamp. De tegenstrever is Plop!
«
»
07:05 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Lang leve koning Julien
Mort doet een poging om Koto te onttronen. Julien, Maurice en Pancho lopen het risico aan een monster te worden gevoerd. De goeroe van Sage is niet wat Clover verwachtte.
«
»
09:00 Tarzan en Jane
Terwijl Tarzan zich moet aanpassen aan het leven op school en in de stad, werkt hij samen met Jane om een bende dierensmokkelaars te ontmaskeren.
«
»
09:25 Dance Squad
Danscrew Up2Style komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Mini groentetortilla's & gegrilde zeeduivel met yoghurt-citroendressing en salsa van komkommer en mango.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tinneke krijgen een oproep: in de lagere school werd een pakketje afgeleverd dat een tikkend geluid maakt. De school moet ontruimd worden en de ontmijningsdienst komt ter plaatse.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne heeft er genoeg van: na een hele dag winkeltje spelen, wacht haar elke avond nog een berg huishoudelijk werk.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Rudi en Zjef proberen Niko en Mieke terug samen te brengen. Lars wordt geconfronteerd met dringende problemen bij Fashion. Benny is misnoegd omdat hij geen appreciatie krijgt van Alfons.
«
»
14:10 Ella
Ella is er het hart van in dat ze Frederico en Lien samen heeft gezien. Anthony en Ella proberen achter Cindy's rug om een advocaat te strikken om haar te helpen bij het proces.
«
»
14:40 Ella
Tot Cindy's verbazing komt Sam Stockmans, de arbeidsinspecteur, langs om zijn haar te laten knippen. De kapster grijpt dan ook haar kans om hem belachelijk te maken.
«
»
15:10 Gooische vrouwen
Willemijn is in alle staten over de voorbereiding van haar huwelijk. Claire en Anouk nemen de organisatie op zich. Kan Cheryl haar chanteur de baas? Komt er duidelijkheid over de vader van Remy?
«
»
16:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:15 Life in Pieces
Greg investeert in zijn CryTunes-uitvinding om het project te doen slagen. Zijn enthousiasme is snel voorbij wanneer Jen onverwacht nieuws brengt.
«
»
16:35 Life in Pieces
Heather en Tim roepen de hulp in van Clementines ouders, Mary-Lynn en Spencer, om Clementine en Tyler te overtuigen om hun onverwachte huwelijk af te blazen.
«
»
16:55 Waarheid, durven of doen
Anke Buckinx, Celine Van Ouytsel, Hanne Claes en Soe Nsuki krijgen enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke houden in de namiddag een preventieve alcoholcontrole, want steeds meer chauffeurs beginnen vroeger op de dag te aperitieven.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne en Jef behoren tot de gelukkigen die elk jaar een mooi sommetje van de belastingen terugtrekken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Elk dier dat vertrekt uit Pairi Daiza wordt grondig onderzocht. Dierenarts Tim moet bloed afnemen bij gorilla Sango, die in de Berlijnse Zoo gaat wonen.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Vandaag komen Sandra Bekkari, Jamie-Lee Six, Sean Dhondt en Joffrey Anane samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
«
»
21:35 Telefacts zomer
Marrakesh, de toeristische trekpleister, die tijdens de pandemie gebukt ging onder de strenge coronabeperkingen, krabbelt stilaan terug overeind.
«
»
22:25 Ze zeggen dat
Zonder dat ze het zelf weten, onderzoeken Dina en Andy of het klopt dat vrouwen drie keer zoveel woorden gebruiken als mannen.
«
»
23:35 Gooische vrouwen
Willemijn is in alle staten over de voorbereiding van haar huwelijk. Claire en Anouk nemen de organisatie op zich. Kan Cheryl haar chanteur de baas? Komt er duidelijkheid over de vader van Remy?
«
»
00:30 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers