TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
06:15 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
06:30 De Garde van Gert
Vandaag met Steffi Vertriest.
«
»
07:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een dame met vele skills in haar talentenschatkist: Steffi Vertriest. Ze maakt een burger op basis van haver, zoete aardappel en bonen.
«
»
07:25 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
07:55 Come a Peppe
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij Peppe Giacomazza tikt dat vooral heel Italiaans. Hij geeft inspiratie voor o.m. zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en lasagne.
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
09:25 Op hete kolen
Vandaag komt er familie op bezoek bij onze barbecue chef: zijn broer en zus komen langs met hun partners en met het kleine neefje en nichtje van Michaël.
«
»
09:55 Tot op de graat
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
10:20 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
10:45 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
11:15 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
12:00 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
12:20 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
12:50 Pasta & risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
13:10 BBQ vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
13:30 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
14:10 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
14:40 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: uienconfituur, lange vingers, krabsla & ketchup.
«
»
15:05 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
15:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart! Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato.
«
»
16:00 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
16:25 Pasta & risotto
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:30 BBQ vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
17:55 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
18:30 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
19:05 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
19:25 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
20:05 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
20:40 Op hete kolen
Michaël kookt voor een collega uit de zaal van het Hof van Cleve: de sympathieke Gentse Thomas, die ondertussen een goede vriend van onze chef is geworden.
«
»
21:05 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Culinair magazine.
«
»
22:10 De Wereld op je Bord
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
22:35 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
22:45 Lekker licht
Ken je quinoa? Het zijn kleine zaadkorrels met een enorm hoge voedingswaarde. Lekker gezond dus en trouwens ook een fijne vervanger voor rijst of couscous.
«
»
23:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
23:30 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
00:05 Pasta & risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
00:30 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
01:00 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:20 De Garde van Gert
Vandaag met Steffi Vertriest.
«
»
01:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij gaat voor een stuk kabeljauw dat hij combineert met mosselen en venkel. Hij laat de schatten uit de zee opnieuw zwemmen in een saffraansaus.
«
»
02:20 De dagschotel
Jan Tournier - Zeebaars met bospaddenstoel en aardappel.
«
»
02:35 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:00 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
03:35 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
04:05 Op hete kolen
Michaël kookt voor een collega uit de zaal van het Hof van Cleve: de sympathieke Gentse Thomas, die ondertussen een goede vriend van onze chef is geworden.
«
»
04:25 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Culinair magazine.
«
»
05:25 De Wereld op je Bord
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
05:45 Lekker licht
Ken je quinoa? Het zijn kleine zaadkorrels met een enorm hoge voedingswaarde. Lekker gezond dus en trouwens ook een fijne vervanger voor rijst of couscous.
«
»
05:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers