TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Rosemary and Thyme
Waarom deed Gemma Jackson zich voor als Rosemary Boxer om toegang te krijgen tot Engleton Park voordat ze dood werd aangetroffen?
«
»
06:00 Father Brown
Wanneer bibliotheekassistente Margaret onder een boekenkast belandt, neemt Mrs. McCarthy haar taak over. Ze maakt kennis met Margarets echtgenoot Graham en zijn sjofele assistent Lewis.
«
»
06:45 The Canterville Ghost
In de laatste aflevering van het seizoen moeten de drie families samenwerken om het verleden tot rust te laten komen.
«
»
07:40 New Tricks
Tijdens de aanleg van een zwembad wordt er een skelet aangetroffen. Het gaat om de menselijke resten van Cheryl, een knappe loterijwinnares die zeventien jaar geleden spoorloos verdween.
«
»
08:30 Death in Paradise
Jerome Martin is de voorzitter van Saint Marie's plaatselijke cricketclub. Hij wordt bij zonsopgang dood aangetroffen op het cricketveld. Zijn teamgenoten worden meteen als verdachten aangewezen.
«
»
09:25 Midsomer murders
Deel 1/2. Een man valt van een dak na het zien van een onthoofde ruiter en overlijdt. Zijn familie lijkt zich ergens anders bezig te houden.
«
»
10:10 Midsomer murders
Deel 2/2. Een man valt van een dak na het zien van een onthoofde ruiter en overlijdt. Zijn familie lijkt zich ergens anders bezig te houden.
«
»
10:55 Agatha Raisin
Wanneer Agatha hoort dat haar ex-verloofde James Lacey terugkeert naar Carsely, vertrekt ze naar het afgelegen dorp Fryfam om hem te ontlopen.
«
»
11:45 Father Brown
Father Brown schiet een bevriende professor te hulp: sinds hij het dagboek van de universiteitsarchitect in zijn bezit heeft, heeft hij het gevoel dat hij achtervolgd wordt.
«
»
12:30 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank wordt de hoofdverdachte in een moordzaak.
«
»
13:15 Downton Abbey
Februari 1922. Na de plotse dood van haar echtgenoot Matthew Crawley zes maanden eerder, is Lady Mary nog altijd in diepe rouw. Zelfs haar baby George geeft haar weinig vreugde.
«
»
14:25 Ghosts
Alison nodigt Lucy uit, maar heeft daar al gauw spijt van na de ijzingwekkende waarschuwingen van haar advocaat. De Kapitein neemt het op zich om de ware identiteit van Lucy te achterhalen.
«
»
15:00 Ghosts
Alison beseft dat Kitty's tedere herinneringen aan haar zus een donkere keerzijde hebben en wil haar helpen om met het verleden in het reine te komen.
«
»
15:35 Miss Scarlet and the Duke
Door de puzzelstukjes in elkaar te passen probeert Eliza erachter te komen wat er werkelijk met haar vader is gebeurd.
«
»
16:50 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op een man die betrokken was bij de controversiŽle wereld van cryopreservatie. Klinisch dode mensen worden ingevroren om ze later te kunnen reanimeren.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een man wordt vermoord aangetroffen op zijn boot, die enkele kilometers op zee ligt. Humphrey richt zijn aandacht aanvankelijk op de mensen die de nacht voor diens dood nog bij het slachtoffer waren.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
21:00 Why Didn't They Ask Evans?
Nadat Bobby een moordaanslag heeft overleefd, is hij vastbesloten te achterhalen wat de stervende man bedoelde met: 'Waarom hebben ze Evans niet gevraagd?'
«
»
22:00 The Good Karma Hospital
Door een tragisch ziektegeval wordt de band tussen Samir en Mari nog hechter. En een bekend gezicht keert terug naar Good Karma. Maar vindt hij de vergeving waarnaar hij op zoek is?
«
»
23:00 The Split
Nathan heeft bedenkingen bij zijn scheiding. Hannah zoekt Kate op om haar te zeggen dat ze welkom is in de familie. Rose brengt een bezoek aan de patiŽnt die het donorhart van James kreeg.
«
»
00:15 The Shadow Line
Jay Wratten is ervan overtuigd dat Bob Harris verantwoordelijk is voor de moord op zijn nonkel. Bede komt hierdoor in de problemen.
«
»
01:05 The North Water
Een ontdekking door Sumner doet Drax in een moordlustige woede uitbarsten. Cavendish blijkt cruciaal in het plan van Baxter en Brownlee.
«
»
01:55 The North Water
De rantsoenen raken op. Wanneer twee Inuit arriveren, biedt Sumner de mannen zijn ring aan in ruil voor zeehondenvlees.
«
»
02:45 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nu met een moordzaak te maken als het lichaam dat op de hei is gevonden dat van de elfjarige Andre Petri blijkt te zijn.
«
»
03:35 The Split
Nathan heeft bedenkingen bij zijn scheiding. Hannah zoekt Kate op om haar te zeggen dat ze welkom is in de familie. Rose brengt een bezoek aan de patiŽnt die het donorhart van James kreeg.
«
»
04:35 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank wordt de hoofdverdachte in een moordzaak.
«
»
05:35 Home (GB 2019)
Peter legt Sami uit wat de klusjeseconomie inhoudt. Katy krijgt op school de wind van voren en de drie bereiden zich voor op een bezoek van Elliot, de ex-man van Katy.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers