TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:05 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:15 Jabaloe
Omdat niemand het geluksklavertjevier van Sheriff Jack wil kopen, maakt hij de cowboys wijs dat ze ongeluk zullen hebben als ze zijn klavertjevier niet kopen.
«
»
06:30 Jabaloe
Moe en Joe besluiten om samen een krant te beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe met het schrijven van roddels. Het roddelblaadje wordt wel een succes.
«
»
06:45 Maya!
De mieren patrouilleren dag en nacht zonder rust. Maya raadt hen aan een vakantie in te lassen. Na advies van Flip, beslist Paul om voor altijd op vakantie te vertrekken.
«
»
06:55 Maya!
Maya geeft graag bevelen aan iedereen, aan Willy in het bijzonder. Maar wanneer het gaat over aanwijzingen geven aan de mieren, beseft ze dat het niet zo gemakkelijk is.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Net wanneer Plop het laatste stukje van z'n puzzel wil leggen, komt Kwebbel binnen. Door de storm buiten waaien al de puzzelstukjes van tafel.
«
»
07:10 Kabouter Plop
Klus, Kwebbel en Lui proberen de schommel uit, die Plop in de melkherberg heeft opgehangen. Lui moet duwen, maar zoals altijd valt de postbode in slaap. Klus neemt het van hem over.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:50 Lang leve koning Julien
Koning Julien en Maurice ontdekken een ongewenste bezoeker in hun koninkrijk. Sage maakt kennis met Clover. Koto maakt van iedereen zijn slaaf.
«
»
09:10 Tarzan en Jane
Nadat baby Tarzan door de gorilla Kala is gered na een vliegtuigongeluk, krijgt hij speciale medicijnen waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt.
«
»
09:30 Dance Squad
Danscrew Psycho B-Boys komt langs. Zij tonen hun breakdance-choreografie en worden onderworpen aan een danstest. Sara Bossuwé leert in deze aflevering de 'Single Ladies'-dansmove van Beyoncé aan.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Hummus on the go & aubergines met ricotta, tomatensaus en kikkererwten.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi worden opgeroepen omdat er een winkeldief aan het werk zou zijn. Wanneer ze arriveren is de dief nog aanwezig, maar hij kan ontsnappen.
«
»
12:25 De kotmadam
Een hobby beoefenen is leuk, maar als Jef zich zodanig met zijn plantjes bezig houdt dat hij er zijn vrouw voor verwaarloost, wordt dit een zaak voor Veronique. Jeanne klaagt over te weinig mannelijke aandacht. Sam heeft het tegenovergestelde probleem.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Jan en Viv proberen om te gaan met de nieuwe situatie. Benny praat zijn mond voorbij tegen Guido. Simon doet wanhopige pogingen om Wils te spreken.
«
»
14:05 Ella
Ella mag in Bar Taxi aan de slag. Ze neemt een goede start, tot blijkt dat ze een belangrijke sleutel die Ronny haar heeft toevertrouwd, is verloren.
«
»
14:35 Ella
Na het fiasco met de sleutel smeekt Ella om een tweede kans. Ondertussen blijft de jongen uit de nachtwinkel door haar hoofd spoken. Cindy besluit met haar nog eens in de nachtwinkel te gaan kijken.
«
»
15:00 Gooische vrouwen
Willemijn, Claire, Anouk en Cheryl proberen geesten op te roepen. Anouk regelt een medium om het huis van Cheryl te laten reinigen. Willemijn besluit zich in te schrijven op een datingsite.
«
»
16:00 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:15 Life in Pieces
John neemt een huisdier, maar de nieuwe aanwinst kan het niet zo goed vinden met Joan. Heather stuurt per ongeluk een sexy bericht naar Tyler. Heather en Jen troosten Colleen en Matt na hun breuk.
«
»
16:35 Life in Pieces
John en Joan maken ruzie met hun buren, Jerry en Pam, over wie hun jacuzzi mag gebruiken. Greg en Jen nodigen de ongedierteverdelger en zijn vrouw uit voor het avondeten.
«
»
16:55 Waarheid, durven of doen
Vandaag komen Pascal Braeckman, Loïc Van Impe, Lynn Van den Broeck en Jonathan Medart samen in de Oranjerie in Kortrijk om elkaar wat beter te leren kennen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Twee tienerjongens melden bij agent Patrick dat ze zijn overvallen in het park. Ze waren onderweg naar een vriend die in het ziekenhuis ligt en de dieven zijn er met de cadeautjes vandoor.
«
»
18:20 De kotmadam
In je eigen huis om de hals gevallen worden door een wildvreemd vrouwmens is voor Jef eerder een nachtmerrie dan een droom.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Nieuw leven houdt het park jong en bruisend. En in het voorjaar dartelt het nog meer, zoals bij de drie pasgeboren rendiertjes.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Leen Dendievel, Francisco Schuster, Koen Buysse en Gerben Tuerlinckx komen samen en maken het gezellig met hun zelfbereide gerechtjes.
«
»
21:35 Telefacts zomer
In de VS zijn er 1 miljoen Afro-Amerikaanse multimiljonairs. Ondernemers, bankiers, politici, vastgoedmakelaars... ze zijn het symbool van de zwarte Amerikaanse Droom.
«
»
22:20 Groeten uit
Tine Embrechts wordt door An Lemmens samen met haar partner Guga Baúl en haar kinderen Oscar en Emilio teruggekatapulteerd naar het jaar 1987, toen ze twaalf jaar oud was.
«
»
23:25 Gooische vrouwen
Willemijn, Claire, Anouk en Cheryl proberen geesten op te roepen. Anouk regelt een medium om het huis van Cheryl te laten reinigen. Willemijn besluit zich in te schrijven op een datingsite.
«
»
00:20 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers