TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
«
»
13:45 Magnum
Higgins heeft enkele gasten uitgenodigd voor het weekend. Het gaat om twee knappe stewardessen en een Brits legerofficier, die volgens de geheime diensten door het IRA wordt bedreigd.
«
»
14:35 Magnum
Actrice en sekssymbool Erin Wolfe wordt doodgeschoten. David Norman, haar mentor en ex-vriend, wil dat Magnum haar laatste minnaar opspoort. Volgens Norman is hij de moordenaar.
«
»
15:25 The A-Team
Hannibal, Face, Murdock en BA kunnen met een gestolen vliegtuig uit de jungle van Guatemala ontsnappen, maar storten niet veel later neer.
«
»
16:15 M*A*S*H
Hawkeye zet binnen het kamp een kettingreactie van ruilhandel in gang wanneer hij een poging onderneemt om een nieuw stel laarzen te bemachtigen.
«
»
16:45 M*A*S*H
Hoewel cosmetische ingrepen niet toegelaten zijn binnen het leger, stemmen Hawkey en Trapper ermee in om een neusoperatie uit te voeren bij soldaat Baker.
«
»
17:10 Magnum
Hoewel spion Eric Tobin al acht jaar vermist is, blijft zijn verloofde Laura Fraser ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Zij is helderziende en krijgt regelmatig beelden van Eric in Hawaii door.
«
»
18:05 All New Traffic Cops
Realityreeks.
«
»
18:50 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
19:55 'Allo 'Allo!
De knakworst van Herr Flick wordt gestolen door het communistische verzet dat losgeld eist. René moet het geld overhandigen terwijl Kol. Von Strohm en Kapt. Geering in een hinderlaag liggen.
«
»
20:35 Wake of Death
Ex-maffioso Ben Archer ontfermt zich met zijn vrouw Cynthia over een Chinese vluchtelinge. Het meisje blijkt echter de dochter te zijn van Sun Quan, de machtige leider van de Chinese triades.
«
»
22:15 Advocaat van de duivel
Bert Gabriëls is voor de afschaffing van alle roddelende media en pleit voor een verbod op de verspreiding van boekskes. William Boeva keert zich tegen Hipsters.
«
»
22:55 Dave
Dave bereidt zich voor op zijn voorprogramma voor Meek Mill, maar krijgt last van stress. Hij vraagt GaTa om zijn sidekick te zijn. Die moet hierdoor de confronatie aangaan met het verleden
«
»
23:25 Dave
Zijn eerste grote liveshow komt eraan en dus reizen Dave en zijn crew af naar zijn thuisstad Philadelphia.
«
»
23:55 All New Traffic Cops
Realityreeks.
«
»
00:55 Magnum
Hoewel spion Eric Tobin al acht jaar vermist is, blijft zijn verloofde Laura Fraser ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Zij is helderziende en krijgt regelmatig beelden van Eric in Hawaii door.
«
»
01:55 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers