TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
Moe vindt het tijd om de mooie periode met Lou achter zich te laten en een nieuwe man te zoeken. Ze laat Bessy een advertentie in de krant publiceren. Op die manier hoopt ze iemand te vinden.
«
»
06:25 Jabaloe
Moe overhoort een gesprek tussen Slampie en Twinkly en denkt verkeerdelijk dat Slampie vader wordt. Moe wil hem voorbereiden op het vaderschap en besluit Slampie te laten oefenen op baby Jack.
«
»
06:35 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat de mieren een schat hebben gevonden: suiker. Ze weigeren deze schat te delen met de andere insecten van de weide, die ook hun deel willen.
«
»
06:45 Maya!
Willy valt in een bramenstruik. Hij ziet er helemaal paars uit. Tekla de spin denkt dat hij een babyspin is en beslist hem groot te brengen in haar grot.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Klus en Kwebbel spelen 'Kabouter erger je niet'. Ze kunnen niet tegen hun verlies en Plop moet tussenbeide komen. Opeens ziet hij Lui staan met een trommel op de buik.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Klus heeft een bootje gemaakt, waarmee hij op de grote wilde zee wil gaan varen. Kwebbel is vol bewondering en ook Lui vindt de boot geweldig.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
K3 organiseert een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:35 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:55 Lang leve koning Julien
Een groep ontstemde, Russische ruimtechimpansees vormt Juliens enige hoop in zijn strijd tegen Koto. Mort vindt Timo opgesloten in zijn capsule en smeekt hem om hulp.
«
»
09:20 Skilz
De rust is teruggekeerd nu Lara weer terecht is maar iedereen stelt zich wel vragen bij haar verdwijning. Hoe kan het dat iemand met haar gave niet in staat is om te ontsnappen uit een houten kist?
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade & tortilla chips met pompoendip.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er drijft een voorwerp in het kanaal. Eric en Brigitte roepen de duikers op en zij bevestigen dat het om een lichaam gaat. De rechercheurs proberen te achterhalen wie deze persoon is.
«
»
12:25 De kotmadam
De cipiers van Leuven Centraal maken een reisje naar Amsterdam. Wanneer Odilon op het laatste nippertje zijn geliefde saxofoon niet mee mag nemen, staat hij voor een dilemma.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Simon voelt zich buitengesloten en zoekt toenadering tot de Friends. Benny ontloopt Peter bij Fashion. Albert komt eindelijk te weten wat Anna dwarszit. Jan hakt een knoop door.
«
»
14:10 David
Sofie en David genieten van enkele mooie momenten samen. Ludo ziet hen toevallig op het strand en licht meteen zijn zoon in. Lotte blijft hard voor Sander.
«
»
14:35 David
Sofie maakt David duidelijk waar de lijn ligt waarover ze niet wil gaan. Dit neemt niet weg dat Pieter kwaad op haar blijft en afstand neemt.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
De echtgenoot van advocate Claire is te pletter gevallen in het zwembad van charmezanger Martin Morero. Haar vriendinnen voelen zich schuldig.
«
»
16:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules zoekt troost bij Bobby na haar breuk met Jeff. Laurie ontdekt een link tussen Jules en Grayson. Ondertussen lopen Travis' plannen met zijn vriendin niet zoals hij gehoopt had.
«
»
16:40 Aspe
Dokter Depuydt, kandidaat-directeur van het AZ Sint-Jan, verdrinkt tijdens het kitesurfen. Het team van Van In ontdekt dat het geen ongeval was.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Op het plein staat een achtergelaten wagen van waaruit luide muziek speelt en waarop twee foto's hangen: een man en een gewond meisje. Eric en Brigitte kunnen achterhalen van wie de wagen is.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne heeft een nachtmerrie gehad. Het is vrijdag de dertiende en alles loopt in het honderd. Jef en Odilon organiseren een brandevacuatieoefening om op alles voorbereid te zijn.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Het Pairi Daiza-team hoopt dat Xing Hui dit jaar wel papa van een pandaatje wordt. Samen met Tania oefent hij heel hard om lang genoeg op zijn poten te kunnen staan om te paren.
«
»
20:25 Vakantiehuis for Life
De duo's verzamelen op het marktplein van Durbuy. Veel tijd om elkaar te leren kennen is er echter niet, want Julie pikt hen op voor een eerste survivalgame en die start meteen behoorlijk intimiderend
«
»
21:30 Spartacus Run
Ex-sprintster Kim Gevaert en ex-turnster Aagje Vanwalleghem gaan nog een keer helemaal tot het uiterste. Wie trekt aan het langste eind in deze strijd der olympiërs?
«
»
22:10 Wat als?
Ga mee naar het leven zoals het nét niet is. Naar een wereld waar kleine wijzigingen, omkeringen of overdrijvingen ervoor zorgen dat je in een totaal nieuwe realiteit terechtkomt.
«
»
22:45 9-1-1: Lone Star
Het team reageert op een oproep over een op hol geslagen militaire tank in het centrum van Austin. Ondertussen voegt de nieuwe aanvoerder, Tommy Vega, zich bij het team.
«
»
23:40 Gooische vrouwen
De echtgenoot van advocate Claire is te pletter gevallen in het zwembad van charmezanger Martin Morero. Haar vriendinnen voelen zich schuldig.
«
»
00:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers