TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 I Found the Gown
Kristina zoekt een specifieke jurk die ze alleen op foto's heeft gezien. De bruid Nannette heeft een missie: een perfecte jurk voor een perfecte prijs.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Dinner Date
Reality-show.
«
»
14:05 I Found the Gown
De bruid Jennifer moet het opnemen tegen haar moeder, die erg op de centen let bij de keuze van een jurk. Bruid Ashley kibbelt met haar moeder omdat haar jurk te veel buste toont.
«
»
14:35 Neighbours
Een wig drijven tussen Audrey en Toadie blijkt toch moeilijker dan gedacht voor Nicolette. Jane is in paniek na haar onenightstand met Clive.
«
»
15:00 Sturm der Liebe
Maja ontdekt dat Erik niet van plan is om zichzelf te gaan aangeven. Hij probeert Florian zelfs aan zijn kant te krijgen. Vanessa en Max kunnen niet geloven dat ze elkaar teruggevonden hebben.
«
»
16:00 Ik vertrek
Samen met zijn geliefde Rob vertrekt Peter naar het Portugese Pechão, waar ze een imposante villa hebben gekocht en er een bed & breakfast willen beginnen.
«
»
16:55 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
17:20 Een huis vol
Het is feest bij de familie Buddenbruck. De kleine Shaëlle wordt één jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook bij de familie Nagelkerke gaat het dak eraf.
«
»
18:20 De Planckaerts
Francesco zet de eerste stappen in zijn wielerprofcarrière. De ploeg wordt voorgesteld en hij trekt mee op stage naar Toscane. Christa en Lutgard bouwen een pottenbakkersoven.
«
»
19:05 Urk!
Teun Föhn gaat met zijn vrienden Albert en Fred naar een antiekmarkt in België om meubels te scoren voor het boetiekhotel. Nelie is zoals altijd een bezig bijtje.
«
»
20:00 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
20:30 Steenrijk Straatarm
In Kontich woont het samengestelde gezin Gillias met drie kinderen dat baadt in weelde. In Turnhout staat het rijtjeshuis van de familie Frans, een gezin van vijf met financiële problemen.
«
»
21:35 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
Kim vertelt uitgebreid over haar liefdesleven en we zijn bij Kim thuis. We gaan mee op de vuilniswagen bij de vrolijke Vivi in Rotterdam en we zijn met Louise in Frankrijk.
«
»
22:30 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
23:00 Papa heeft een seksshop
De familie Richardson bezit de sekswinkels Taboo en Lust in Brighton. Pater familias Tim runt de boel samen met zijn vrouw Calandra, zijn ex-vrouw Nancy en hun twee kinderen.
«
»
00:00 Blind getrouwd: Australië
Connie & Jonethen, Aleks & Ivan geven elkaar hun jawoord.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers