TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:10 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kwebbel haalt voor kabouter Plop een zak bloem omdat hij vandaag heel veel Plopkoeken moet bakken. Naast de melkherberg bouwt Klus ondertussen een muurtje.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Terwijl de kabouters binnen kaarten, ontstaat buiten een dikke mistlaag. Lui houdt niet van dit weer omdat je dan niets ziet en in het bos kan verdwalen. Klus vindt dit stom.
«
»
06:45 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Wanneer Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast.
«
»
07:35 Booh!
Bij een spelletje wordt de bril van Jonas gestolen. Daardoor kan hij niet meer in contact komen met de spoken. Wie is de dief? En zal de bril opnieuw opduiken?
«
»
07:45 Booh!
Wanneer Kronkel Jonas hoort praten tegen een 'onzichtbaar' vriendinnetje denkt hij dat zijn zoon overspannen is.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:15 VLOGLAB #Stories
Magazine.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Poké Bowl met verse zalm & kiwi advocado trifle.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jongeman komt naar het commissariaat omdat hij bezorgd is om zijn vriend. Na een zware ruzie dreigt die ermee zijn ouders te vermoorden. Eric en Brigitte denken dat het om dronkenmanspraat gaat.
«
»
12:30 De kotmadam
Er hangt een vreemde geur in de woonkamer. Odilon zal het zaakje onderzoeken. Wanneer hij in de veranda de afvoerpijp opgraaft, doet hij een verrassende ontdekking.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Véronique zit met haar gedachten bij Lars. Ook Guido kampt met twijfels. Cédric wordt uitgedaagd en hij reageert agressief, met kamerarrest tot gevolg. Evy en Stan onderscheppen een ernstige oproep.
«
»
14:05 David
De hacker, die uit de computers van Klaerhout Pharmaceutica gegevens heeft gestolen, is opgepakt. Dat is vooral slecht nieuws voor Pieter want er is ook een robotfoto van de opdrachtgever gemaakt.
«
»
14:30 David
Delphine en David werken met passie aan hun gezamenlijk project: een verhalen- en prentenboek voor kinderen. Toch bekruipt David weer de drang om op zoek te gaan naar de liefde.
«
»
14:55 Night Shift
De terugvlucht van Drew, zijn moeder en Rick verloopt anders dan verwacht wanneer de passagiers tijdens de vlucht één voor één ziek worden.
«
»
15:55 Cougar Town
Ondanks het advies van Elle besluit Jules nog steeds te gaan feesten met twintigers. Maar de dingen lopen niet geheel volgens plan en Jules zet zichzelf voor schut.
«
»
16:15 Cougar Town
Familie en vrienden van Jules verstoren haar belangrijke tiende date met haar nieuwe vriend Josh. Bobby moet zijn verantwoordelijkheid als vader nemen wanneer hij op Travis moet passen.
«
»
16:35 Wat als?
Wat als walkietalkies niet bestonden, en wat als scheidsrechters badmeesters waren?
«
»
17:05 Spartacus Run
Het derde duel wordt een 'Battle of the Planckaerts' want ex-wielrenner Francesco Planckaert neemt het op tegen zijn schoonbroer Christopher Timmerman.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte stoten tijdens hun patrouille op een achtergelaten wagen waarin ze het lichaam van een jonge vrouw vinden. Koen en Tineke worden opgeroepen voor verdachte handelingen in het bos.
«
»
18:20 De kotmadam
Odilon heeft flink wat klusjes die moeten afgewerkt worden. Niemand wil hem helpen, tot blijkt dat hij een reis naar Italië gewonnen heeft en hij één persoon mag meenemen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Expeditie Pairi Daiza
Het is deze week alle hens aan dek in het pandaverblijf, want de vruchtbare periode van de panda's is aangebroken. Dierenarts Tim moet een routineonderzoek uitvoeren bij de hyena's.
«
»
20:30 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueuze en idyllische guesthouse te openen.
«
»
21:40 Spartacus Run
Normaal gezien verschijnen ze strak in het pak, maar voor dit duel hullen ze zich in sportoutfit én in het zweet: politieke zwaargewichten Sammy Mahdi en Ben Weyts gaan de bikkelharde strijd aan.
«
»
22:20 Telefacts zomer
Dubai staat bekend om zijn zon, zee en strand. Maar ook voor shoppers is het een echt paradijs. Je vindt er het grootste en decadentste shoppingcentrum van het Midden-Oosten. Niets is te gek in Dubai.
«
»
23:10 Kafka
Hoe gaan de werknemers in een autokeuringsstation om met een veel te gemotiveerde stagiair? Zijn minirok en decolleté achterhaald als manier om een wagen gemakkelijker te laten passeren?
«
»
23:45 Night Shift
De terugvlucht van Drew, zijn moeder en Rick verloopt anders dan verwacht wanneer de passagiers tijdens de vlucht één voor één ziek worden.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers