TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Selina is wanhopig omdat ze niet langer wil liegen tegen Christoph over haar ware relatie met Lars. Ze vraagt raad aan Alfons en besluit uiteindelijk Christoph de waarheid te vertellen.
«
»
14:30 Conan the Barbarian
Conan de barbaar is de laatste van zijn uitgemoorde volk. Sinds zijn vader voor zijn ogen werd gedood, zint hij op wraak. Hij stuit echter op een groot obstakel: de almachtige Khalar Zym.
«
»
16:25 Will & Grace
Karen stelt haar nieuwe liefde Phil voor aan Will en Grace. Jack krijgt slecht nieuws, maar Estefan moedigt hem aan om het heft in eigen handen te nemen.
«
»
16:50 The Good Doctor
In het ziekenhuis wordt een man opgenomen met pijn in zijn rug. Tot grote verbazing van Melendez blijkt het om een ex-patiënt van hem te gaan.
«
»
17:35 Will & Grace
Jack en Karen bedenken een plan om haar ring terug te krijgen van Stan, maar dat gaat niet van een leien dakje wanneer ze merken dat zijn nieuwe vriendin de ring om haar vinger draagt.
«
»
18:00 Will & Grace
Karen staat voor een dilemma: helpt ze Jack met de voorbereidingen voor een auditie op Broadway of gaat ze mee de overwinning van haar team vieren.
«
»
18:30 The Kids Are Alright
Peggy trapt het zonder enige uitleg thuis af. Mike schakelt Wendi in om haar terug te vinden.
«
»
18:55 The Simpsons
Bart besluit zijn leven te beteren om in de smaak te vallen bij Jenny, een meisje uit het vijfde jaar. Ondertussen krijgt Lisa pilletjes die haar moeten helpen haar depressie te overwinnen.
«
»
19:20 The Simpsons
Homer krijgt op school van een andere moeder te horen dat Bart dom is en dat Lisa geen vrienden heeft. Homer is bang dat van zijn kinderen niets zal terechtkomen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
S.W.A.T. haast zich naar de volgende plek waar een schutter op de vlucht zou toeslaan. Hondo neemt wat tijd voor een persoonlijk onderzoek. Jessica krijgt een onverwachte kans.
«
»
20:35 Downhill
Pete trekt met zijn vrouw en hun zonen naar de Alpen voor een deugddoende skivakantie. De harmonie binnen het gezin raakt echter verstoord wanneer ze ternauwernood weten te ontsnappen aan een lawine.
«
»
22:15 The Rundown
Premiejager Beck aanvaardt nog een allerlaatste klus. In opdracht van de steenrijke Billy Walker reist hij naar het Amazonewoud om diens zoon Travis op te sporen.
«
»
00:05 S.W.A.T.
S.W.A.T. haast zich naar de volgende plek waar een schutter op de vlucht zou toeslaan. Hondo neemt wat tijd voor een persoonlijk onderzoek. Jessica krijgt een onverwachte kans.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers