TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk verwijt Moominpapa dat hij een slecht voorbeeld is voor Moomintrol. Moominapa besluit een eigen zaak te beginnen. Hij is hele dagen op kantoor en zijn gezin begint hem te missen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel, Lui en Plop gieren van het lachen als Klus vertelt dat hij wil vliegen. Kabouters kunnen helemaal niet vliegen. Of toch ?!
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop is een spannend boek aan het lezen, maar hij wordt gestoord door Kwebbel. Zoals altijd tatert ze er op los. Plop belooft haar vijf koeken als ze gedurende een uur zwijgt.
«
»
06:30 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:55 Hallo K3
Wanneer Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat veel beter kan. Ondertussen ontsnapt de wurgslang van Josje.
«
»
07:20 Booh!
Nu Aagje voor een spiegel heeft staan dansen, hebben miljoenen mensen haar op tv gezien. Haar vroegere goochelkompaan Clandestino wil haar koste wat het kost weer in zijn shows.
«
»
07:35 Booh!
Jonas ontdekt het geheim dagboek van Ridder Woeste. Al gauw blijkt dat deze kranige kruisvaarder helemaal niet is gestorven bij de slag om Aerschot.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:45 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: pladijs met bloemkool, kaassaus en jonge wortelen & seldersoep met pindakaas.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man vindt zijn buurman gewond en bewusteloos in zijn woning. Eric en Brigitte staan voor een raadsel. Gaat het om een uit de hand gelopen inbraak of is er meer aan de hand?
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne is de baas in huis, dat weet iedereen. Er is dus meer dan een vuiltje aan de lucht wanneer Koens moeke zich komt bemoeien met het huishouden van Jeanne.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Guido en Kobe proberen Ronald in de val te lokken. Met Leen gaat het van kwaad naar erger. Simon krijgt steun uit onverwachte hoek nadat Wils hem heeft aangepakt. Jan viert zijn verjaardag.
«
»
14:05 David
David heeft een black-out en is enkele dagen kwijt. Zo weet hij niet meer in welke omstandigheden hij verschillende van zijn schilderijen heeft vernield.
«
»
14:25 David
David kampt nog altijd met geheugenverlies en barst in tranen uit bij Lotte, zonder te weten waarom. Voor Pieter is dit nog niet voldoende en hij geeft David opnieuw een spuit.
«
»
14:55 Night Shift
Drew en Paul proberen een zwaar beschadigd hand te redden. Annie daagt plots op in het ziekenhuis met een onverwachte gast uit Scotts verleden.
«
»
15:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:55 Cougar Town
Iedereen probeert Tom te helpen met zijn nieuwe crush, maar dat heeft niet altijd het gewenste effect. Ellie en Chick steken de draak met de hele gang van zaken.
«
»
16:15 Cougar Town
Grayson probeert te voorkomen dat Jules haar eigen verjaardag verpest.
«
»
16:35 Wat als?
Sketchshow waarin elke sketch een antwoord geeft op een zotte vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als?'.
«
»
17:05 Spartacus Run
Zangeres, actrice en presentatrice Laura Tesoro en schlagerzangeres Lindsay wijden het spectaculaire parcours in met bloed, zweet en tranen. Wie overwint het parcours en zet de beste tijd neer?
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man is bij een onthaalmoeder binnengedrongen en bedreigt haar en haar stagiaire. Zij beweren de man niet te kennen, maar tijdens zijn verhoor blijkt dat een van de dames liegt.
«
»
18:20 De kotmadam
Wanneer Jef de winkel op zijn kop zet omdat hij zo nodig wil bewijzen dat hij even handig is als Odilon, moet hij van de studenten geen hulp verwachten. Zij maken zich namelijk zorgen om Sam.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Expeditie Pairi Daiza
We zijn getuige van een spoedgeval. Het welpje Tambo houdt al enkele dagen zijn hoofd scheef en dat zou kunnen wijzen op een ernstige oorinfectie of erger nog: een probleem in de hersenen.
«
»
20:30 Groeten uit
Zanger Sam Bettens keert samen met zijn vrouw Stef en hun kinderen terug naar 1984, het jaar waarin Sam twaalf jaar oud was.
«
»
21:35 Spartacus Run
In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Wie trekt er aan het langste eind?
«
»
22:15 Telefacts zomer
Telewerken is ondertussen volledig ingeburgerd. Maar waarom zou je van thuis uit werken, terwijl dat even goed kan vanuit een zuiders land? Mensen die effectief die stap zetten zijn digitale nomaden.
«
»
23:05 Kafka
Met o.a. sketches over overheidsdiensten en de regels van een containerpark en een sollicitatie die niet helemaal zoals gepland verloopt wanneer blijkt dat er een weddenschap in het spel is.
«
»
23:40 Night Shift
Drew en Paul proberen een zwaar beschadigd hand te redden. Annie daagt plots op in het ziekenhuis met een onverwachte gast uit Scotts verleden.
«
»
00:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers