TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Tijdens hun onderzoeken vinden Maja en Florian een oude e-mailaccount van Erik. Christoph hoort dat Werner de aandelen van Ariane wil kopen en hij probeert hier een stokje voor te steken.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 My Evil Stepdad
Ashley is blij wanneer haar moeder Tracy hertrouwt met de charmante ondernemer Jared. Maar Ashleys nieuwe stiefpapa blijkt een verborgen agenda te hebben.
«
»
16:20 Will & Grace
Larry waarschuwt Will en Grace voor de selectieprocedure in de school waar ze hun kinderen willen inschrijven. Jack zorgt voor problemen tussen Karen en haar seksmaatje.
«
»
16:45 The Good Doctor
De 12-jarige Quinn wordt door haar oma naar het ziekenhuis gebracht met symptomen van een acute blindedarmontsteking. Tijdens de operatie ontdekt het medisch team dat het meisje transgender is.
«
»
17:35 Will & Grace
Will helpt Karen, die af te rekenen krijgt met een pr-nachtmerrie. Jack en Estefan worden geterroriseerd door een muis.
«
»
18:00 Will & Grace
Grace en James besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar Grace dreigt roet in het eten te gooien wanneer hij haar uitnodigt op het werk. Jack neemt Will mee naar de kerk.
«
»
18:25 The Kids Are Alright
Mike en Peggy vernemen dat de ouders van Wendi gaan scheiden. Peggy schrikt wanneer ze ontdekt dat Wendi en Eddie alleen werden gelaten, zonder enige vorm van toezicht.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa infiltreert in een klooster om Maggie terug te halen nadat ze per ongeluk door de nonnen was meegenomen. In het klooster ontdekt ze een reeks cryptische omschrijvingen.
«
»
19:15 The Simpsons
Opa Simpson wil graag nog één keer naar O'Flanagan's, zijn favoriete pub in het Ierse Dunkilderry. Hij beweert er vele jaren geleden de nacht van zijn leven te hebben beleefd.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een nieuwe variant van PCP duikt op in de stad. Er is een verband met een ontsnapte drugdealer die niet aan zijn proefstuk toe is.
«
»
20:35 Exodus: Gods and Kings
Mozes wordt als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en gevonden door de dochter van de farao. Hij groeit samen met de toekomstige farao op bij de Egyptische koninklijke familie.
«
»
23:00 The Expatriate
Ben Logan, een ex-CIA-agent, wil na 14 jaar opnieuw de banden aanhalen met zijn dochter Amy. Wanneer zijn nieuwe werkgever hen echter wil laten verdwijnen, zijn ze genoodzaakt op de vlucht te slaan.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Een nieuwe variant van PCP duikt op in de stad. Er is een verband met een ontsnapte drugdealer die niet aan zijn proefstuk toe is.
«
»
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers