
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Smossen mag |
Trendsetters Loïc (12 jaar), Duncan (8 jaar) en Ounsia (9 jaar) maken volgens recepten van hun coach Roger van Damme een etagère vol met verschillende soorten cakejes.
«
»
06:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag de hulp van chef Bert Meewis. Doel van de kooksessie is om een schotel comfort foodop tafel te zetten.
«
»
06:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
07:00 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
07:10 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Ginger Louise Hapjes - Bart Desmidt: Bloemkool met parmezaan - Reportage Stokerij Vanderlinden - Handige Keukentools.
«
»
07:35 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Een stoofpotje wordt meestal met rundvlees gemaakt, maar Johan Segers kent ook een fantastisch recept voor een stoverij met varkensvlees.
«
»
08:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:05 | Tot op het Bot: Het Rund |
Vandaag maakt Johan Segers een van de duurste stukjes van het rund klaar: de filet pure of ossenhaas.
«
»
09:55 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
10:25 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
11:15 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
11:45 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:15 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
13:00 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
13:30 | De Wereld op je Bord |
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
13:55 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
14:15 | De sterrenkaart |
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
14:50 | Roger van Damme: Bakken |
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
15:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
16:10 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
16:35 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
17:00 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crème.
«
»
17:30 | De dagschotel |
Topchef Michaël Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
17:45 | Culinair Thailand |
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
18:05 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
18:35 | Het weekmenu |
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
19:50 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
20:20 | Roger van Damme: Bakken |
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
Vandaag hebben de vissers voor Johan Segers een reuzenvis meegebracht: de heilbot. Deze vis leeft in het Noordelijke deel van de Noordzee en weegt meestal zo'n 20 kg.
«
»
21:40 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
22:15 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
23:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:10 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
23:40 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
01:00 | De dagschotel |
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
01:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
01:35 | De gastentafel |
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
02:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
02:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
03:25 | Tot op de graat |
Vandaag hebben de vissers voor Johan Segers een reuzenvis meegebracht: de heilbot. Deze vis leeft in het Noordelijke deel van de Noordzee en weegt meestal zo'n 20 kg.
«
»
03:45 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
04:00 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
04:40 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:50 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
05:15 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»