TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Smossen mag
Trendsetters Loïc (12 jaar), Duncan (8 jaar) en Ounsia (9 jaar) maken volgens recepten van hun coach Roger van Damme een etagère vol met verschillende soorten cakejes.
«
»
06:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag de hulp van chef Bert Meewis. Doel van de kooksessie is om een schotel comfort foodop tafel te zetten.
«
»
06:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
07:00 De dagschotel
Jan Buytaert - Hollandse uitsmijter.
«
»
07:10 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Ginger Louise Hapjes - Bart Desmidt: Bloemkool met parmezaan - Reportage Stokerij Vanderlinden - Handige Keukentools.
«
»
07:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Een stoofpotje wordt meestal met rundvlees gemaakt, maar Johan Segers kent ook een fantastisch recept voor een stoverij met varkensvlees.
«
»
08:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:05 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt Johan Segers een van de duurste stukjes van het rund klaar: de filet pure of ossenhaas.
«
»
09:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
10:25 De Chalet, Hollandse Maatjes
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
11:15 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
11:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
13:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
13:30 De Wereld op je Bord
Spaanse keukenprins Juan Luis maakt vandaag op onnavolgbare wijze een pan culinair erfgoed klaar: Paella.
«
»
13:55 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
14:15 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
14:50 Roger van Damme: Bakken
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
15:45 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
16:10 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
16:35 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
17:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crème.
«
»
17:30 De dagschotel
Topchef Michaël Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
17:45 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
18:05 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
18:35 Het weekmenu
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
19:50 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
20:20 Roger van Damme: Bakken
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
21:15 Tot op de graat
Vandaag hebben de vissers voor Johan Segers een reuzenvis meegebracht: de heilbot. Deze vis leeft in het Noordelijke deel van de Noordzee en weegt meestal zo'n 20 kg.
«
»
21:40 Soep!
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
22:15 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
23:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
23:40 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
01:00 De dagschotel
Dominique Persoone - Zurkelpatatten met braadworst en kotelet.
«
»
01:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
01:35 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
02:25 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
02:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
03:25 Tot op de graat
Vandaag hebben de vissers voor Johan Segers een reuzenvis meegebracht: de heilbot. Deze vis leeft in het Noordelijke deel van de Noordzee en weegt meestal zo'n 20 kg.
«
»
03:45 Soep!
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
04:00 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
04:40 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
05:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers