TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Moominvalley
Tekenfilm.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Verkleed als een spook maakt Klus zijn opwachting in de melkherberg. Plop is doodsbang en loopt wel twintig keer rond zijn paddestoel. Pas dan herkent hij Klus.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een springplank gemaakt, die hij meteen wil uitproberen. Plop en Kwebbel zien het niet zitten om door de lucht te vliegen. Lui stelt zich wel kandidaat.
«
»
06:25 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
06:50 Hallo K3
Marcel is verliefd op Wendy van de zwemclub. Josje is heel triest omdat ze per ongeluk een lief bijtje gedood heeft.
«
»
07:15 Skilz
De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat wil zeggen dat onze vrienden van SKILZ weer voor een nieuw schooljaar staan. Sofie, Lara, Quinten en Kamiel zijn populairder dan ooit.
«
»
07:30 Skilz
Mevrouw Impens plan om haar ontslag in te dienen heeft onze vrienden van SKILZ aan het denken gezet. Het kan toch niet dat een simpele leraar wiskunde als Hendrik Wiels plots gepromoveerd wordt.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:30 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
08:50 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Indiase bloemkoolcurry met kikkererwten en mango & superfoodcrackers.
«
»
09:55 Tommy Teleshopping
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een burenruzie. Wanneer ze de overtreder aanspreken, escaleert de situatie onverwacht. Eric en Brigitte onderzoeken een woninginbraak.
«
»
12:25 Lisa
Gert krijgt zeer verrassend bezoek in de gevangenis. Volgens Katja staat Lisa helemaal onder invloed van Gert. Arthur is het beu in de Keetal: zijn roeping ligt elders.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Zjef kan het gedrag van Niko niet meer aanzien. Hij wil verhuizen. Evy blijft Stan uitdagen. Lars weet de tips van Simon te appreciëren. Véronique denkt daar duidelijk anders over.
«
»
14:10 David
Delphine heeft er spijt van dat ze niet meer tijd heeft doorgebracht met haar oma. Ze huilt uit bij David, maar die ziet maar één oplossing: een xtc-pil nemen om geen pijn te voelen.
«
»
14:40 David
De dreiging is reëel dat het alzheimeronderzoek moet worden stopgezet. Pieter slaat zichzelf voor het hoofd omdat hij te veel met Sofie en dus te weinig met zijn werk bezig is geweest.
«
»
15:05 Night Shift
Het team doet er alles aan om een vrouw uit een bizar auto-ongeluk te redden. Drew behandelt een Afghaanse patiënt.
«
»
16:05 Cougar Town
Jules is haar job beu en besluit om een nieuwe baan te zoeken.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules lijdt aan slapeloosheid en gaat op zoek naar de gepaste ontspanning.
«
»
16:45 Aspe
Ex-paracommando Ben Van Marcke staat terecht voor de moord op zijn vrouw. Van Marcke, die van in het begin zijn onschuld heeft staande gehouden, slaagt erin om nog voor het proces te ontsnappen.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Dispatch krijgt een stille oproep binnen vanuit een woning. Eric en Brigitte gaan onderzoeken wat er aan de hand is. Een tweeling komt naar het politiekantoor. Ze zijn bezorgd om Sinterklaas.
«
»
18:20 Lisa
Jonas komt tot inzicht, maar komt dit op tijd? Olivia is op zoek naar een job met meer zingeving. Katja krijgt een voorstel dat ze maar moeilijk kan afwijzen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Kato heeft het rooster niet gevolgd en krijgt een uitbrander van Sterre. Jelle wil alles met haar uitpraten. Vanessa is zenuwachtig om een nieuw bezoek aan Victor te vragen.
«
»
20:35 Groeten uit
Roel Vanderstukken keert met zijn vrouw Anne-Sophie en hun kinderen Toots en Ramses terug naar het jaar 1989, toen Roel twaalf jaar oud was.
«
»
21:45 Op Interventie
Politiezone CARMA krijgt een oproep binnen voor een inbraak die nog gaande zou zijn. Inspecteurs Dominic en Oliver snellen ter plaatse.
«
»
22:50 Telefacts zomer
De Belgisch-Nederlandse actrice Sand Van Roy wou een internationale carrière uitbouwen. Zo kwam ze in contact met de invloedrijke Franse regisseur Luc Besson. Maar hij begon haar al snel te manipuleren en te misbruiken, ook fysiek.
«
»
23:40 Night Shift
Het team doet er alles aan om een vrouw uit een bizar auto-ongeluk te redden. Drew behandelt een Afghaanse patiënt.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Tommy Teleshopping
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers