TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Soep!
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
06:00 Smossen mag
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen...
«
»
06:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van Alain Indria van restaurant Lombardia. Alain vertelt honderduit over quinoa. Hij maakt er een smakelijke én gezonde quinoasalade met feta mee.
«
»
06:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
07:20 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
07:45 De dagschotel
Chiara Van Emrik - Giouvetsi met Griekse salade
«
»
08:00 De dagschotel
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
08:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:05 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
09:30 De dagschotel
Chiara van Emrik - Piepkuiken met dragon en gebakken patatjes
«
»
09:45 Bal National
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
10:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
11:00 Tot op de graat
Vandaag staat er een echte vis 'van bij ons' op het menu van Johan Segers: de pladijs. Deze populaire platvis is een van de meest verkochte vissen uit de Noordzee en dat is niet zomaar.
«
»
11:20 Karola's Kitchen
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go.
«
»
11:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 De dagschotel
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
12:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
12:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
13:25 De Wereld op je Bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
13:45 Peppe's Toscane
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
14:10 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
14:50 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme laat zich vandaag gaan met eiwit. Hij klopt het op tot schuimpjes en bouwt er een smakelijke toren mee.
«
»
15:10 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:30 Lekker lang leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
15:55 Het weekmenu
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
16:35 Peppe's Sicilië
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op numero uno.
«
»
17:00 De Zomerkeuken
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
17:30 De dagschotel
"Een dagschotel waar je meteen verliefd op wordt". Zo omschrijft Dominique Persoone zijn gerecht van vandaag. En wie zijn wij om hem tegen te spreken!
«
»
17:45 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
18:10 Karola's Kitchen
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go.
«
»
18:40 Het weekmenu
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
19:30 Tot op de graat
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
19:50 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
20:20 Roger van Damme: Bakken
Met een deegrol in de hand, kom je door het ganse land. Dat is de leuze van Roger van Damme, en vandaag bakt hij dan ook iets typisch Belgisch: de sandwich.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer.
«
»
21:15 Tot op de graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
21:40 Soep!
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
21:55 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
22:15 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
23:00 De dagschotel
Johan Segers - Lamsragout met curry en bonen
«
»
23:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
23:50 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer.
«
»
01:10 De dagschotel
Jan Buytaert - Lamsgehakt in de oven met bonen.
«
»
01:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
01:50 De gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
02:30 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer.
«
»
03:30 Tot op de graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
03:45 Soep!
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
04:00 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
04:45 De dagschotel
Johan Segers - Lamsragout met curry en bonen
«
»
04:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
05:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers