
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Soep! |
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
06:00 | Smossen mag |
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen...
«
»
06:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van Alain Indria van restaurant Lombardia. Alain vertelt honderduit over quinoa. Hij maakt er een smakelijke én gezonde quinoasalade met feta mee.
«
»
06:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
07:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
07:45 | De dagschotel |
Chiara Van Emrik - Giouvetsi met Griekse salade
«
»
08:00 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
08:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:05 | Tot op het Bot: Het Rund |
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
09:30 | De dagschotel |
Chiara van Emrik - Piepkuiken met dragon en gebakken patatjes
«
»
09:45 | Bal National |
Wim vult ballen van stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij.
«
»
10:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
11:00 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een echte vis 'van bij ons' op het menu van Johan Segers: de pladijs. Deze populaire platvis is een van de meest verkochte vissen uit de Noordzee en dat is niet zomaar.
«
»
11:20 | Karola's Kitchen |
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go.
«
»
11:45 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Dagny Rós Ásmundsdóttir - Plane Crash - Mexican Style
«
»
12:10 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
12:55 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
13:25 | De Wereld op je Bord |
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
13:45 | Peppe's Toscane |
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
14:10 | De sterrenkaart |
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
14:50 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme laat zich vandaag gaan met eiwit. Hij klopt het op tot schuimpjes en bouwt er een smakelijke toren mee.
«
»
15:10 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:30 | Lekker lang leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
15:55 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
16:35 | Peppe's Sicilië |
De Siciliaanse keuken is vooral vis, maar ze houden er ook van een goed stuk vlees en dan staat het lam op numero uno.
«
»
17:00 | De Zomerkeuken |
Roger Van Damme duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
17:30 | De dagschotel |
"Een dagschotel waar je meteen verliefd op wordt". Zo omschrijft Dominique Persoone zijn gerecht van vandaag. En wie zijn wij om hem tegen te spreken!
«
»
17:45 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
18:10 | Karola's Kitchen |
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go.
«
»
18:40 | Het weekmenu |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
19:30 | Tot op de graat |
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
19:50 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
20:20 | Roger van Damme: Bakken |
Met een deegrol in de hand, kom je door het ganse land. Dat is de leuze van Roger van Damme, en vandaag bakt hij dan ook iets typisch Belgisch: de sandwich.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
21:40 | Soep! |
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
21:55 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
22:15 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
23:00 | De dagschotel |
Johan Segers - Lamsragout met curry en bonen
«
»
23:15 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
23:50 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer.
«
»
01:10 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Lamsgehakt in de oven met bonen.
«
»
01:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
01:50 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
02:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer.
«
»
03:30 | Tot op de graat |
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
03:45 | Soep! |
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
04:00 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
04:45 | De dagschotel |
Johan Segers - Lamsragout met curry en bonen
«
»
04:55 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
05:25 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»