TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Selina besluit Cornelius te geloven. Wanneer hij haar vertelt hoe hij van plan is om zijn onschuld te bewijzen, begint Selina toch te twijfelen. Maja kan niet geloven dat Florian het wil uitmaken.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Narcissist
De alleenstaande Nicole heeft al lang geen relatie meer gehad. Wanneer ze op een dag de charismatische professor Jonathan, sinds kort weduwnaar, leert kennen, valt ze als een blok voor hem.
«
»
16:05 Modern Family
Mitch, Cam en Phil crashen het wandeluitstapje van Jay en er wordt een babyborrel gepland.
«
»
16:30 White Collar
De FBI weet wat de Pink Panthers van plan zijn. Woodford heeft ontdekt dat er zich een mol in zijn organisatie bevindt. Peter is bang dat hij Keller verdenkt, en wil dat Luc hem terugtrekt.
«
»
17:20 Modern Family
Claire profileert zich plots als de vrouw die op alles ja zegt. Ondertussen probeert Phil Alex te verrassen op school.
«
»
17:50 Modern Family
Jay probeert een bekende Instagramkop rond zijn vinger te draaien.
«
»
18:20 The Kids Are Alright
Lawrence keert terug naar huis met nieuws: hij stopt voorgoed met het seminarie. In de plaats daarvan wil hij 'de wereld redden'. Timmy besluit om auditie te doen voor een theaterproductie.
«
»
18:55 The Simpsons
Na een ongeluk in een waterpretpark ziet Homer in dat hij niet in optimale conditie verkeert en besluit hij een strikt dieet te volgen.
«
»
19:20 The Simpsons
Mevrouw Hoover, Lisa's lerares, is ziek. Haar vervanger, meester Bergstrom, neemt vol overtuiging haar taak over. Intussen worden er in de klas van Bart verkiezingen gehouden.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo moet samenwerken met Eric Wells, de ex-man van zijn vriendin Nia Wells. Street ontdekt dat zijn moeder drugs verstopt onder haar bed.
«
»
20:35 Gods of Egypt
Wanneer de geliefde van de jonge dief Bek wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van de machtige god Horus. Samen gaan ze de strijd aan met de meedogenloze Set, die Egypte in chaos heeft gestort.
«
»
22:45 Die Hard
Rechercheur John McClane vliegt naar Los Angeles om de kerstdagen door te brengen bij zijn vrouw. Op het moment dat McClane haar op haar werk wil verrassen, gijzelen terroristen het gebouw.
«
»
01:00 S.W.A.T.
Hondo moet samenwerken met Eric Wells, de ex-man van zijn vriendin Nia Wells. Street ontdekt dat zijn moeder drugs verstopt onder haar bed.
«
»
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De hulpdiensten rukken uit voor een brandoefening in een wolkenkrabber. Eddie besluit om professionele hulp te zoeken voor Christopher, die last heeft van nachtmerries over de tsunami. Buck heeft verrassend nieuws voor Bobby. Maddie probeert een vrouw te helpen die vermoedelijk wordt misbruikt door haar man.

'9-1-1', om 22.25 uur op VTM 2.

Dossiers