TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Willy en Maya zien een libel vliegen. Deze libel, Opa Libel, vertelt over de grote race. Willy en Maya willen graag meedoen. Ze moeten het opnemen tegen Cross, de zoon van een oud-kampioen.
«
»
06:15 Maya!
Een libel van de bezorgdienst stort vlakbij Maya neer. Ze kan de aanwijzingen op het pakje niet meer lezen en dus helpen Maya en Willy haar. Het duurt echter even totdat ze de juiste ontvanger vinden.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop en zijn vrienden brengen alles in gereedheid voor het verjaardagsfeestje van kabouter Smul. Ze versieren de melkherberg en bakken een enorme slagroomtaart.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Smul vindt een lekkere noot voor het deurtje van zijn paddenstoel. Wat hij ook probeert, de noot is niet open te krijgen. De pogingen van Plop en Kwebbel leveren evenmin resultaat op.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy staat voor een dilemma: het verjaardagsfeest van Knoest is op dezelfde dag als dat van Bridget. - Knoest wil bewijzen dat hij cool is en organiseert een logeerpartij.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:25 Spirit: Samen Vrij
Terwijl Spirit herstelt van een blessure, helpt Lucky de uitgeschakelde Winston door in zijn winkel ijsjes te verkopen en advies te geven, met gemengde resultaten.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Op Grugs eerste dag als leider van de Ahhh! Vallei maakt een nieuw huisdier Sandy jaloers. - Iep en Thunk proberen een nieuwe, luie levensstijl uit.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Provençaalse mosselen met ovenfrietjes en mayonaise.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Reality-show.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Influencer Gerben Tuerlinckx zit in het politiekantoor nadat hij het slachtoffer werd van een hacker.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Véronique gaat op stap met Mathias. Bij hun terugkeer treffen ze een ravage aan in huis. Het Halloweenfeestje van Cédric is duidelijk uit de hand gelopen.
«
»
14:10 Wittekerke
Bert logeert bij Lotte en Jasper, zolang zijn zus Brit in Zuid-Afrika verblijft. Karen wil de begrafenis van Alexandra regelen en vindt het vreemd dat Bert een crematie zonder dienst eist.
«
»
14:55 Private Practice
Een bekende neurochirurg bezoekt het St. Ambrose ziekenhuis. Addison komt er tot haar verrassing achter dat Dereks zusje zich in het gevolg van de chirurg bevindt.
«
»
15:50 Cougar Town
Travis start een nieuwe zaak met geld dat hij van Jules leende.
«
»
16:10 Cougar Town
Ellie wil Andy ontvluchten en trekt naar de boot van Bobby.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Aspe
Virginie, een talentvolle ijsschaatsster en deelneemster aan het Brugse IJsfestijn wordt vermoord teruggevonden in een koelruimte van de ijshal.
«
»
17:55 Echte verhalen: SOS 112
Reality-show.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Zanger Christoff komt het korps interviewen voor een campagne om geweld tegen de politie aan te kaarten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Cédric probeert Louise duidelijk te maken dat ze Raven niet echt kent en dat hij van alles voor haar verbergt. Emiel is enthousiast over de plannen van Benny met het atelier.
«
»
20:35 Behind the Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger, Johnny Logan (Edelhert).
«
»
21:05 Glad ijs
Phil kan ontsnappen en keert terug naar huis, maar ontdekt dat zijn familie hem misschien toch liever kwijt dan rijk is. Hij bedenkt een plan.
«
»
22:05 Telefacts
Leigh-Anne Pinnock, lid van de Britse meidengroep Little Mix, trekt als popster en zwarte vrouw ten strijde tegen racisme.
«
»
22:55 Benidorm Bastards
De Bastards vliegen er meteen stevig in. Marcel heeft zijn bus gemist en zoekt een creatieve, licht illegale manier om thuis te geraken. De duif van duivenmelker Gaston heeft al betere tijden gekend.
«
»
23:20 Private Practice
Een bekende neurochirurg bezoekt het St. Ambrose ziekenhuis. Addison komt er tot haar verrassing achter dat Dereks zusje zich in het gevolg van de chirurg bevindt.
«
»
00:10 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
00:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers