TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De gezonde goesting
Stoemp met worst & biefstuk met frietjes en een colaatje erbij. Het zijn klassiekers waarop Steffi vandaag gezonde alternatieven geeft.
«
»
06:15 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst in De Garde van Gert.
«
»
06:35 Lekker lang leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
07:00 Tot op de graat
Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen.
«
»
07:15 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
07:30 Winters grillen
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
07:50 De dagschotel
Voor Quyen is het een recept dat ze elke week klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
08:00 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
08:25 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
08:50 In de Mix (magazine Njam)
Met o.m.: Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Café Nanas, Hapjes - Bart Desmidt: Kippenspiesjes.
«
»
09:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de dame die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze gaat voor de Vlaamse klassieker die bovendien ook een stevig bordje comfort food is: wortelstoemp met chipolata en pickles.
«
»
09:45 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
10:25 Steffi 's Healthy Pleasures
Paprikachips, met ribbeltjes of cheese onion. Sommigen kunnen het niet laten om een hele zak chips naar binnen te spelen. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde chips van boerenkool.
«
»
10:45 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
11:25 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
12:20 De gezonde goesting
Stoemp met worst & biefstuk met frietjes en een colaatje erbij. Het zijn klassiekers waarop Steffi vandaag gezonde alternatieven geeft.
«
»
12:45 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst in De Garde van Gert.
«
»
13:15 Lekker lang leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
13:35 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
13:55 Winters grillen
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
14:15 Sportfood
Yenthe voetbalt in de 2e nationale afdeling en traint 2 keer per week. Na haar werk heeft ze weinig tijd om te koken.
«
»
14:45 De dagschotel
Voor Quyen is het een recept dat ze elke week klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
15:00 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
16:10 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
16:40 Toasted!
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
17:05 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Sois SageHapjes - Bart Desmidt: ZuringrolletjesReportage IjsboerkeHandige Keukentools - Steffi Vertriest: Rode bieten hummus
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
17:55 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
18:55 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
19:25 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
20:10 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag de jonge chef Michaël Vrijmoed over de vloer in De Garde van Gert. Ze schudden smakelijk gebakken eekhoorntjesbrood met rundermerg uit hun culinaire mouw.
«
»
21:15 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
21:35 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
22:05 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
22:30 Piet patron
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
23:00 De dagschotel
Voor sommigen klinkt het misschien een beetje gek, maar konijnenlevertjes zijn een echte delicatesse.
«
»
23:10 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
23:35 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
23:55 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:20 A la carte
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
00:45 Tot op de graat
Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen.
«
»
01:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag de jonge chef Michaël Vrijmoed over de vloer in De Garde van Gert. Ze schudden smakelijk gebakken eekhoorntjesbrood met rundermerg uit hun culinaire mouw.
«
»
01:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
02:15 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:45 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
03:10 Toasted!
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
03:30 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Sois SageHapjes - Bart Desmidt: ZuringrolletjesReportage IjsboerkeHandige Keukentools - Steffi Vertriest: Rode bieten hummus
«
»
03:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
04:15 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
04:45 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
05:35 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers