TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjuryleden: Morena Baccarin en Marni Senofonte.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
Het is tijd voor de eerste eliminatieproef, waarna één van de chefs de wedstrijd zal moeten verlaten. De chefs moeten aan de slag met een kip of een ei.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
14:00 Blind Getrouwd - Australia
Na een relatie van 17 jaar zoekt Charlene opnieuw de ware liefde. Kan haar huwelijk slagen met Patrick? Daarnaast is het ook de beurt aan Davina, een succesvolle zakenvrouw, en de 29-jarige Ryan.
«
»
15:20 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjurylid: de Canadese creatief directeur, activist en modeontwerper Aurora James.
«
»
16:10 Neighbours
Shane staat onder druk door de vele opdrachten voor de universiteit en het feit dat Sheila hem extra nodig heeft op het werk. Chloe licht Pierce in over de zwangerschap.
«
»
16:40 Sturm der Liebe
In het bos redden Maja en Florian een gewond konijn. Florian bekommert zich om het dier en dat maakt indruk op Maja. Tim belooft Franzi een romantische verrassing.
«
»
17:40 Masterchef Australia
In de tweede ronde van de eerste eliminatieproef nemen de vijf chefs die het minst goed scoorden in de eerste ronde het tegen elkaar op.
«
»
18:30 De Pfaffs
Jean-Marie is al enkele maanden bezig met de ontwikkeling van een eigen tijdschrift. Daarin zullen interviews van en met Jean-Marie verschijnen. Vandaag heeft hij een afspraak met Sugar Jackson.
«
»
19:15 Home and Away
Dean is vastberaden om ervoor te zorgen dat de surfwedstrijd alsnog kan plaatsvinden. Alf staat onder druk en is minder optimistisch. Willow wacht vol spanning op een reactie van Alex.
«
»
19:40 Can't Pay? We'll Take It Away!
Max Carracher en Steve Pinner gaan in Bedfordshire langs bij enkele pastoren die een huurachterstand van 8.000 pond hebben. Kunnen ze samen tot een oplossing komen?
«
»
20:35 American Ninja Warrior
Het is tijd voor de grote finale. Een nek-aan-nekrace op de Power Tower tussen de top acht zal bepalen wie de geldprijs van 100.000 dollar in de wacht sleept.
«
»
22:15 F-16
Terwijl in Kleine Brogel Chipo de man-tegen-manluchtgevechten aangeleerd krijgt, zit voor Gadis in Jordanië zijn eerste oorlogsmissie tegen IS erop.
«
»
23:15 Can't Pay? We'll Take It Away!
Max Carracher en Steve Pinner gaan in Bedfordshire langs bij enkele pastoren die een huurachterstand van 8.000 pond hebben. Kunnen ze samen tot een oplossing komen?
«
»
00:10 Worst Cooks in America
Celebrity editie met La Toya Jackson, Ian Ziering, Catherine Bach, Oscar Nunez, Maria Bamford, Nolan Gould en Bronson Pinchot.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers