TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Willy vindt een groepje luizen die honingdauw maken. Algauw is hij hun koning en laat hij zich lekker bedienen. Maya zoekt Willy en intussen zijn Bees en Boos op zoek naar wat lekkers om op te eten.
«
»
06:20 Maya!
Het is binnenkort feest in de bijenkorf... De koningin zit 5 lentes op de troon. Iedereen in de korf moet helpen met de voorbereidingen, ook Willy en Maya...
«
»
06:30 Kabouter Plop
Smul opent in het bos een taartenkraampje. De verkoop is slecht en daarom moet Smul proeven of de slagroom ondertussen al dan niet zuur is geworden.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Welke kabouter heeft de langste baard? Om daar het antwoord op te krijgen, wordt er een baardenwedstrijd georganiseerd.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Lucky en Maricela werken samen als een trein met medicijnen een ongeluk krijgt tijdens een sneeuwstorm. Zij zijn de enigen die kunnen helpen.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Terwijl Koto een offer voorbereidt om zijn huwelijksceremonie mee te beginnen, onthullen Clover en Sage hun nieuwe wapen. Mort, Maurice en Pancho komen met versterkingen.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Iep sleept haar vrienden mee naar de Tunnel der Gruwelen, om te zien of deze zijn naam eer aandoet. - Een mysterieus wezen redt Thunk van de verdrinkingsdood.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Nadat de helden Hikkie en Tandloos het leven van Braak en Burp redden, worden Morrie en Schorrie in de steek gelaten door de dankbare Ritzerug.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Een jongetje heeft hevige buikpijn, maar wanneer de ambulance arriveert lijkt hij als bij toverslag te genezen. Evi vermoedt dat er meer aan de hand is.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Een supermarkt krijgt een dreigbrief in de bus: iemand heeft het voedsel in de winkel vergiftigd. Aagje Vanwalleghem, ex-topturnster, heeft er diezelfde dag samen met haar zoontje boodschappen gedaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Zjef is in alle staten nu Rudi is opgepakt en verdacht wordt van de moord op June. Hij gedraagt zich onredelijk tegenover zijn dierbaren. Jan haalt een grap uit met zijn hoorapparaat.
«
»
14:10 Wittekerke
Leen en Jokke blijven mekaar de duvel aandoen om te verhinderen dat de andere de dansschool mag vertegenwoordigen op de biënnale in Parijs.
«
»
15:05 Private Practice
Door een explosie in Dells huis, belanden Betsey en Heather in het ziekenhuis. Iedereen doet er alles aan om hun levens te redden. De moeder van Addison komt op bezoek en onthult een familiegeheim.
«
»
16:10 Cougar Town
Een ouder koppel wil het huis van Grayson kopen als ze in ruil deel mogen uitmaken van zijn vriendenkring.
«
»
16:30 Cougar Town
Jules gaat heel ver om aan te tonen dat ze geen lieverdje is, waardoor ze uiteindelijk in de gevangenis belandt.
«
»
16:50 Spoed
De vijftienjarige Michaël wordt met acute appendicitis in het ziekenhuis opgenomen. Zijn vader is een getuige van Jehova en hij verbiedt dokter Hofkens om bloed toe te dienen als dat nodig zou zijn.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
De ramenwasser van de kerk is van zijn ladder gevallen. Evi en Kevin zullen hem uiterst voorzichtig moeten vervoeren. De pastoor regelt een bijzondere escorte voor hen.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Een jonge vrouw wordt aangerand. Een toevallige voorbijganger schiet haar te hulp en kan erger voorkomen. Acteur Carry Goossens blijkt de weldoener te zijn en wordt een belangrijke getuige.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Louise doet een goed woordje voor Cédric bij Kato. Patrick staat voor een ondankbare taak. Mieke stelt Vanessa voor om samen te leren paaldansen. Op die manier wil ze zich bewijzen voor Niko.
«
»
20:35 Een Echte Job
Stagiaires Frances Lefebure, Joris van Rossem, Stefaan Degand, Jonas Van Geel en Nora Gharib hebben nog veel te leren, maar langzamerhand vindt iedereen zijn draai op de eigen afdeling.
«
»
21:45 Alloo in de nacht
Luk stapt binnen op de eroticabeurs. Hij praat er met organisatrice Nicole en met enkele standhouders, maar ook met fanatieke swingers en voorzichtige nieuwsgierigen.
«
»
23:00 Cupido ofzo
Dries heeft kosten noch moeite gespaard om het hart van Jolien te veroveren en organiseert zelf een nieuwe date bij hem thuis. Ook Bert en Soetkin spreken opnieuw met elkaar af.
«
»
00:00 Private Practice
Door een explosie in Dells huis, belanden Betsey en Heather in het ziekenhuis. Iedereen doet er alles aan om hun levens te redden. De moeder van Addison komt op bezoek en onthult een familiegeheim.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers