TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Tim doet Franzi een romantisch huwelijksaanzoek. Robert raadt Michael aan om bij zijn gevoel te blijven. Ariane's haat tegenover Christoph wordt alleen maar groter en ze maakt ruzie met Selina.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 The adjustment bureau
Nadat de veelbelovende jonge politicus David verliefd is geworden op de mooie balletdanseres Elise, ontdekt hij dat een mysterieuze overheidsinstantie probeert hun relatie tegen te houden.
«
»
16:25 The Resident
Devon heeft grote twijfels over zijn relatie als zijn vrienden en familie samenkomen voor de bruiloft. Ondertussen werkt Conrad aan zijn relatie met Marshall en gaat Bell in op een riskant aanbod.
«
»
17:15 Modern Family
Het is altijd spannend wanneer de moeder van Claire op bezoek komt. Deze keer maakt oma Dede het extra spannend door een verrassingsgast mee te brengen.
«
»
17:45 Modern Family
Wanneer Phil en Claire een hevige discussie hebben, proberen Gloria en Jay te bemiddelen. Cameron roept de hulp in van Mitchell en Luke voor zijn volgende project.
«
»
18:15 Superstore
Het personeel wacht op de nieuwe Cloud 9-borden, die de volgende ochtend opgehangen moeten zijn. Maar de vrachtwagen heeft vertraging en bijgevolg moet iedereen de nacht doorbrengen op het werk.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer krijgt een nieuwe medewerkster: Mindy Simmons. Ze is heel sexy en heeft hetzelfde karakter als Homer. Bovendien is ze stiekem verliefd op hem.
«
»
19:10 The Simpsons
In Springfield wordt beslist om gokken te legaliseren. Ze willen op die manier de economie nieuw leven inblazen. Er duiken echter een paar problemen op.
«
»
19:40 Las Vegas
Het is heel kalm in het hotel en Ed beslist om ieder personeelslid eens andere taken te laten uitvoeren. Delinda neemt Eds job over en vindt deze immens saai.
«
»
20:35 Pacific Rim: Uprising
Jake Pentecost, de zoon van de legendarische Stacker Pentecost, leidt een nieuwe generatie Jaeger-piloten om een nieuwe Kaiju-bedreiging te stoppen.
«
»
22:45 Wilson
Na de dood van zijn vader zoekt de eenzame, neurotische Wilson opnieuw contact met zijn ex Pippi, in de hoop hun relatie nieuw leven in te blazen. Zo ontdekt hij dat hij een tienerdochter heeft.
«
»
00:35 Las Vegas
Het is heel kalm in het hotel en Ed beslist om ieder personeelslid eens andere taken te laten uitvoeren. Delinda neemt Eds job over en vindt deze immens saai.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers