TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay probeert het Italiaanse familierestaurant Peter's te helpen. Eigenares Tina en haar broer Peter gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Models in Paris
De modellen nemen hun intrek in het modellenappartement in de Franse hoofdstad. Voor Michelle is er niet veel tijd om uit te pakken, want ze heeft meteen een lingerieshoot in hartje Parijs.
«
»
14:20 RuPaul's Drag Race
Deze week haalt RuPaul een oude opdracht van stal: De RuPaul Roast. Maar dit keer is Ru niet de eregast.
«
»
15:05 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:00 US Kitchen Nightmares
Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van eigenaar en chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles, tot het dweilen van de vloeren.
«
»
16:55 Neighbours
De beslissing van Kyle om terug te keren naar het eiland doet de wenkbrauwen fronsen bij vrienden en familie. Is hij daar wel klaar voor? De achterstand van Emmett blijkt groter dan gedacht.
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Rosalie heeft er genoeg van en ze neemt afstand van Michael. Ze flirt met Erik en brengt een avond met hem door in München. Tim en Franzi genieten van hun geluk als verloofd stel.
«
»
18:25 De Pfaffs
Kenji viert vandaag zijn zesde verjaardag. Hij trakteert de hele familie op een spetterend cowboyfeest, dat plaatsvindt op een cowboyranch in Wuustwezel.
«
»
19:05 Home and Away
Chloe doet een aangename ontdekking in het ziekenhuis. Justin en Leah wachten vol ongeduld op nieuws van Susie. Irene besluit een kijkje te gaan nemen bij John thuis.
«
»
19:35 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
20:35 Wauters in de woestijn
Op 28 december 2021 landde Koen Wauters in Saudi-Arabië voor zijn dertiende deelname aan de zwaarste woestijnrally ter wereld. De zanger en tv-maker werd gedurende 19 dagen en 6.500 km gevolgd.
«
»
21:40 Darts Premier League 2022: Vooruitblik
De Premier League-competitie 2022 gaat door van 3 februari tot en met 26 mei 2022. Een terugblik op de historie van de Premier League en een kennismaking met de 10 deelnemers van dit jaar.
«
»
22:35 Bart Cannaerts: We moeten nog eens afspreken
Vierde avondvullende voorstelling van Bart Cannaerts waarin hij doet wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks.
«
»
23:45 US Kitchen Nightmares
Op dertig minuten rijden van New York is The Mixing Bowl gesitueerd, het restaurant van eigenaar en chefkok Billy en zijn echtgenote Lisa. Zij doen alles, tot het dweilen van de vloeren.
«
»
00:35 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers