TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
«
»
06:20 Maya!
Maya en Willy vinden tijdens hun zoektocht naar stuifmeel een geheime boomhut. Ze blijkt bewoond door Hendrik de mier die een maankijker bezit.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus beweert dé manier te hebben gevonden om de taartendief een lesje te leren. Er is wel een voorwaarde: je moet zorgen dat de juiste kabouter het 'lesje' krijgt.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Voor een kwaaltje groot of klein, moeten de kabouters vanaf vandaag bij de verpleegstertjes Kwebbel en Smal zijn.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Tijdens de speurtocht van het Oogstfeest wedt Julian om een dag klusjes doen dat hij en de jongens de vogelverschrikker eerder vinden dan Lucky en de meiden.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Een kolonie van belvormige wezens vereert Maurice als de uitverkorene. Julien staat terecht en zijn leven staat op het spel. Mort vecht tegen Morticus Khan.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Iep is bewusteloos en krijgt een levensveranderend visioen. - Grug is bang dat hij niet meer wordt gerespecteerd als valleileider en laat Thunk zijn levensverhaal opvoeren.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Schorrie wordt gebeten door een vreemd wezen en is ervan overtuigd dat hij bij volle maan in een legendarische draak zal veranderen. Kunnen zijn vrienden hem redden?
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: SOS 112
Ambulanciers Kevin en Evi brengen een hoogzwangere vrouw naar het ziekenhuis voor haar bevalling. Onderweg slaat de wet van Murphy genadeloos toe.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Vandalen gooien brandbommen in de tuin van Bart Kaëll. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgt de zanger ook een hoop dreigbrieven in zijn brievenbus.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Rudi wordt opgepakt wanneer de voetafdruk in het bloed van June blijkt te matchen met de zool van zijn schoenen. Evy vraagt zich af of ze Simon ten onrechte heeft beschuldigd.
«
»
14:10 Wittekerke
Peter is woedend omdat Karen zijn dochtertje in een kinderpensionaat heeft ondergebracht en hij wil haar niet meer zien. Karen kampt met een huizenhoog schuldgevoel.
«
»
15:10 Private Practice
Addison is verrast door een onaangekondigd bezoek van haar vader. Cooper wordt gearresteerd omdat hij weigert informatie te geven over een patiënt die door het gerecht wordt gezocht.
«
»
16:10 Cougar Town
Laurie en Wade besluiten te gaan samenwonen. Wanneer ze het nieuws aan Travis willen vertellen gaat dat niet volgens plan.
«
»
16:30 Cougar Town
De vader van Jules is herstellende van een blessure en logeert tijdelijk bij haar. Tijdens zijn verblijf krijgt Jules vreselijke buikpijn.
«
»
16:50 Spoed
Steven Hofkens en zijn echtgenote Mel brengen een jonge Aziatische vrouw op de spoedafdeling binnen. Ze sprong opeens voor hun wagen en een aanrijding kon slechts op het nippertje worden vermeden.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Een jongen belt 112 omdat zijn mama van de trap gevallen is. Het lijkt allemaal best mee te vallen, tot Kevin en Evi horen dat zijn babyzusje nog in bad zit.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Davy Brocatus krijgt de topman van een internationaal drugsnetwerk over de (dans)vloer van zijn dansschool. Rechercheurs Brigitte en Eric gooien hun dansbenen los.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Patrick denkt eraan om met pensioen te gaan en verwacht van Jenny hetzelfde. Kato en Louise leggen een perfect examen media-ethiek af. Lars krijgt een vreemd pakketje.
«
»
20:35 Sergio Over De Grens
Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.
«
»
21:50 Op Interventie
De politie van de Limburgse zone CARMA glijdt van de ene interventie in de andere. Plotse sneeuwval zorgt voor heel wat autopech op de baan en ook de agenten bevinden zich op glad ijs.
«
»
22:50 Een Echte Job
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien enkele weken mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis.
«
»
00:00 Private Practice
Addison is verrast door een onaangekondigd bezoek van haar vader. Cooper wordt gearresteerd omdat hij weigert informatie te geven over een patiënt die door het gerecht wordt gezocht.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers