TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 De gezonde goesting
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt en gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediŽnten voor haar cashewbrood.
«
»
06:15 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met jonge wolf Thierry Theys. De heren maken een rundertartaar met rode bietensalade en... hoe kan het ook anders: frietjes!
«
»
06:45 De Chalet, 3 chefs, een feest
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
07:20 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt onze chef een stuk vlees klaar dat wel eens een slecht imago heeft: de hamburger.
«
»
07:35 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
08:00 De Chalet, Hollandse Maatjes
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
08:50 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
09:10 De dagschotel
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
09:25 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Josť ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
10:10 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
10:55 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
11:05 De sterrenkaart
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
11:40 Likokť On Tour
LOT of Likokť on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likokť trekt vandaag naar Bali.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
12:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
12:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
13:20 De Wereld op je Bord
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. En staan groentjes in de spotlight in De wereld op je bord.
«
»
13:45 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediŽnt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
14:10 Puur oosters: Japans
Het is niet alleen in ůnze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediŽnten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren.
«
»
14:25 Peppe's SiciliŽ
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
14:45 Veggie
Veggiesticks met venkelsalade
«
»
15:00 De gezonde goesting
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt en gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediŽnten voor haar cashewbrood.
«
»
15:40 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met jonge wolf Thierry Theys. De heren maken een rundertartaar met rode bietensalade en... hoe kan het ook anders: frietjes!
«
»
16:10 Lekker lang leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
16:40 Peppe's Toscane
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
17:55 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
18:20 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
19:00 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
19:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
20:00 De gezonde goesting
Girls only today ten huize Steffi Vertriest. Samen met haar vriendin GaŽlle maakt ze roze wraps en zelfs skinfood dat meteen wordt uitgetest.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt vandaag vischef Bart Desmidt. Bart heeft een sterrenzaak in Knokke, maar kookt het liefst eenvoudig en zweert bij verse vis.
«
»
21:10 De Chalet, 3 chefs, een feest
Drie Njam!-chefs beleven nog ťťn dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
21:50 Winters grillen
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueŽn.
«
»
22:10 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender zet vandaag alles in het teken van de punch, dť oervader van de cocktails.
«
»
22:20 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken enkele hartige en glutenvrije on-the-go-gerechtjes.
«
»
22:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
23:00 De dagschotel
Zijn keuken is er ťťn van de verfijning, maar dat wil niet zeggen dat topchef Roger van Damme zelf niet houdt van echte boerenkost.
«
»
23:15 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Josť ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
00:00 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
00:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt vandaag vischef Bart Desmidt. Bart heeft een sterrenzaak in Knokke, maar kookt het liefst eenvoudig en zweert bij verse vis.
«
»
00:50 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
01:25 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
01:55 De gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
02:40 Lekker lang leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
03:05 Peppe's Toscane
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
03:20 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
03:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
04:10 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
04:30 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
05:10 De Chalet, Hollandse Maatjes
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
05:50 De gezonde goesting
Girls only today ten huize Steffi Vertriest. Samen met haar vriendin GaŽlle maakt ze roze wraps en zelfs skinfood dat meteen wordt uitgetest.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers