TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Restaurant Chappy's wordt gerund door John Chapman en zijn vrouw Starr. Het koppel runde ooit al een succesvolle zaak in Mississippi, maar die werd door de orkaan Katrina verwoest.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Love Your Home and Garden
Life-stylereportage.
«
»
14:25 RuPaul's Drag Race
Tijd om Snatch Game te spelen! Wie van de queens zet het beste typetje neer en zorgt ervoor dat RuPaul en de juryleden de slappe lach krijgen? Gastjuryleden: Candis Cayne en Denis O'Hare.
«
»
15:15 Overspel in de liefde
Romy's vriend is altijd druk en gestresst. Als hij een extra werkneemster aanneemt, is ze aanvankelijk blij dat hij meer rust krijgt. Tot ze vermoedt dat de twee meer dan alleen samenwerken.
«
»
15:45 Overspel in de liefde
Eva runt samen met haar man Ruben een pas geopende huisartsenpraktijk. Haar blijdschap verdwijnt snel als ze het idee krijgt dat Ruben wel erg betrokken lijkt te zijn bij vrouwelijke patiënten.
«
»
16:20 US Kitchen Nightmares
Ramsay reist naar Scottsdale, Ariz, om er de eigenaars van de Amy's Baking Company uit de nood te helpen. Het koppel heeft het echter erg moeilijk om Gordons advies op te volgen.
«
»
17:10 Neighbours
Emmett is nerveus om te starten op Erinsborough High aangezien hij een serieuze achterstand heeft. Aaron en David hopen dat hij met de hulp van Shaun heel snel een sprong voorwaarts zal maken.
«
»
17:40 Sturm der Liebe
Selina bekent aan Maja dat ze gevoelens heeft voor Christoph. Lucy besluit mee te gaan met Joell, maar bekent aan Franzi dat ze bang is om in de steek gelaten te worden.
«
»
18:40 De Pfaffs
Lyndsey kan elk moment bevallen. Voor Debby en Kelly duurt het wachten lang, maar gelukkig vinden ze in Jean-Marie een gewillig slachtoffer voor wat creatief tijdverdrijf.
«
»
19:25 Home and Away
Nikau wijst Bella op het feit dat ze Willow niet fair behandelt aangezien ze op een bepaald punt zelf bereid was om Colby de rug toe te keren. Justin en Leah zijn in de wolken.
«
»
19:55 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Social, een restaurant in Los Angeles, wordt onder handen genomen.
«
»
20:45 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
21:45 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
22:45 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op enkele extreme verhalen. Zoals dat van onder meer Jon Morgan, die de hulp inriep van expert Chris Sharpe om enkele krakers uit een pand te krijgen.
«
»
23:45 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Social, een restaurant in Los Angeles, wordt onder handen genomen.
«
»
00:35 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers