TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Het is bloemenfestival en de bijen houden een viering met een verzameling bijzondere pollen. Stinger en zijn bende willen die pollen stelen, maar gelukkig is Maya hen te slim af.
«
»
06:20 Maya!
Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop is een houten balk aan het zagen voor zijn nieuwe tuintafel. Als hij even weggaat komen Klus, Smul en Smal aan. Zij willen Plop een handje helpen en maken er een zaagwedstrijd van.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Klus hoopt met zijn nieuwe muts indruk te maken op kabouter Smal. Lui en Smul vinden dat een schitterend idee. Zij willen eveneens Smal voor zich winnen en gaan op zoek naar een mooiere muts.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:30 Spirit: Samen Vrij
Lucky wil de beste surpriseparty ooit organiseren voor de verjaardag van Pru. Ze roept Abigails hulp in om het feest te plannen, maar het loopt snel uit de hand.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:15 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Een nieuwe hageyote die in de buurt is, heeft het op Thunk gemunt. - Als Grug onschuldig gevangen wordt gezet, moet hij ontsnappen om zijn naam te zuiveren.
«
»
09:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Draken: Race naar de rand
Wanneer Haaktand valt voor een vrouwelijke draak, probeert Snotvlerk hem tegen te houden. Hij heeft schrik dat hij zijn vriend gaat verliezen.
«
»
09:45 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Ambulanciers Kevin en Evi worden opgeroepen voor een zware valpartij. Daar toegekomen blijkt dat het slachtoffer is gaan lopen. Een kassière verliest het bewustzijn op haar werk.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Patrick verneemt van Stafke dat er een bende actief is in de wijk. Hij gaat op onderzoek uit en komt op een filmset terecht, waar hij 'Familie'-acteur Maarten Cop ontmoet.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Stan beschuldigt Simon van poging tot moord. Simon gaat hem te lijf. Benny wordt nog eens aan de tand gevoeld door Mortier. Een onverwacht bezoek van zijn vader geeft de zaak een nieuwe wending.
«
»
14:10 Wittekerke
Jasper wil zijn naam zuiveren en achtervolgt zijn ex-manager Giovanni naar de hoerenbuurt. Daar ziet hij de man Charline oppikken.
«
»
15:10 Private Practice
Cooper, Sam en Addison ontfermen zich over een baby met een hartafwijking en diens 15-jarige, dakloze moeder.
«
»
16:10 Cougar Town
Jules en Grayson kunnen niet anders dan nu al te gaan samenwonen en dat zorgt voor een aantal problemen. Ellie probeert te bewijzen dat ze sexier is dan Laurie.
«
»
16:30 Cougar Town
Jules heeft moeite met het opstellen van haar huwelijksgeloften. Andy leert pizzadeeg de lucht in te gooien.
«
»
16:50 Spoed
Iris heeft besloten om in Kameroen een ziekenhuis op te richten. Het nieuws slaat bij Filip in als een bom. In het ziekenhuis worden twee tieners opgenomen die bewusteloos werden aangetroffen.
«
»
17:55 Echte verhalen: SOS 112
Een ongewone interventie voor ambulanciers Kevin en Evi. Tijdens een huwelijksmis is de bruidegom door zijn benen gezakt. Op de spoed krijgen ze een telefoontje van een onverstaanbare man.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Patrick komt acteur Lennart Lemmens tegen wanneer hij tijdens zijn wandeling met Loebas ontdekt dat iemand de hondenweide vergiftigt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Niko heeft Mathias goed nieuws te melden. Jan krijgt een bijzondere bezoeker over de vloer in de Jan & Alleman. Kato's zware examenweek weegt door.
«
»
20:35 Behind the Mask
Een exclusieve inkijk in het parcours van Yanina Wickmayer die vertelt hoe ze de zware voorbereidingen aan het programma combineerde met het prille moederschap.
«
»
20:55 Glad IJs
Nadat zijn ijsroomfabriek achter zijn rug wordt verkocht door zijn eigen familie, wordt Phil Frisco hardhandig ontvoerd door een bende criminelen die uit zijn op een mooie som losgeld.
«
»
21:55 Telefacts
Jonge, romantische fraudeurs in Egypte versieren Westerse vrouwen, om aan de armoede te ontsnappen of aan een verblijfsvergunning te geraken.
«
»
22:45 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste momenten uit het afgelopen seizoen.
«
»
23:15 Private Practice
Cooper, Sam en Addison ontfermen zich over een baby met een hartafwijking en diens 15-jarige, dakloze moeder.
«
»
00:10 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
00:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers