TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Tim vindt een gewonde Franzi en brengt haar naar het ziekenhuis. Tim haast zich daarna terug naar het veld en weet de finale te halen met zijn team. Lucy heeft vlinders in haar buik.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Snow White and the Huntsman
De schoonheid van Sneeuwwitje is een doorn in het oog van de ijdele koningin. Omdat ze zich bedreigd voelt, geeft de duivelse vorstin een jager de opdracht om Sneeuwwitje uit de weg te ruimen.
«
»
16:35 The Resident
Nic en Conrad mijmeren over hun verleden als ze een diagnose moeten stellen bij een echtpaar dat met raadselachtige symptomen in het ziekenhuis is opgenomen. Bell en Marshall hebben een aanvaring.
«
»
17:25 Modern Family
Door een aardbeving komt Claire samen met de loodgieter vast te zitten in de badkamer. Intussen gebruiken Mitchell en Cameron de aardbeving als smoes om onder een feestje uit te komen.
«
»
17:55 Modern Family
Claire en Mitchell roepen elkaars hulp in om te voorkomen dat Cameron en Phil zichzelf voor schut zetten. Haley leert Alex hoe ze cool kan overkomen.
«
»
18:25 Superstore
Amy verzet zich tegen raciale stereotypering, terwijl Jonah leert waarom je nooit moet helpen.
«
»
18:50 The Simpsons
Als de vlucht van de Simpsons naar Gainesville wordt omgeleid naar New Orleans, moet Lisa haar tekortkomingen onder ogen zien en het vertrouwen herwinnen in haar kunnen als jazzmuzikant.
«
»
19:15 The Simpsons
Als Homer Flanders een baan in de fabriek bezorgt, komt hij er al gauw achter dat wie goed doet, kwaad ontmoet. Flanders eist dat er gecarpoold wordt en dat Homer beter presteert.
«
»
19:45 Las Vegas
Ed en Mike combineren verschillende aanwijzingen voor een mogelijke kidnapping. Het spoor leidt hen naar een man met een crimineel verleden.
«
»
20:40 Clarice
Clarice wordt gedrogeerd en vastgebonden aan een ziekenhuisbed door een seriemoordenaar met een medische achtergrond. Ze krijgt al gauw last van levensechte hallucinaties.
«
»
21:30 Clarice
Na de intense gebeurtenissen met Marilyn Felker werd Clarice op non-actief gezet. Ze gaat langs bij Ruth Martin om aan te tonen dat ze er klaar voor is om opnieuw aan de slag te gaan.
«
»
22:20 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, per toeval een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
00:40 Las Vegas
Ed en Mike combineren verschillende aanwijzingen voor een mogelijke kidnapping. Het spoor leidt hen naar een man met een crimineel verleden.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers