TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay bezoekt restaurant Mill Street Bistro in Ohio. De zaak wordt gerund door de pretentieuze chef Joe Nagy, die niet ziet dat zijn bistro erg achteruitgaat en hij dringend hulp nodig heeft.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Love Your Home and Garden
Life-stylemagazine.
«
»
14:05 RuPaul's Drag Race
Lisa Kudrow uit Friends komt langs, en de queens moeten deelnemen aan een epische cheerleaderwedstrijd. Gastjuryleden: Cindy Wilson, Kate Pierson en Fred Schneider (The B-52s).
«
»
14:55 Overspel in de liefde
Desiree ontdekt dat haar man nog een tweede appartement heeft en daar regelmatig verblijft wanneer zij nachtdienst heeft. Als ze samen met vriendin Floor ontdekt wat hij daar doet, breekt de hel los.
«
»
15:30 Overspel in de liefde
Josje heeft het goed voor elkaar: een mooi huis, schattige kinderen en een liefhebbende echtgenoot. Als ze vermoedt dat haar man een affaire heeft, is de schok dan ook groot.
«
»
16:05 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay is nog steeds in restaurant Mill Street Bistro in Norwalk. Zijn opdracht om de zaak opnieuw renderend te maken, is zwaar.
«
»
17:00 Neighbours
Toadie is opgelucht nu Hugo veilig thuis is. Hij is echter woedend op Dee omdat door haar Andrea en Heather opnieuw in hun leven kwamen. Na alle gebeurtenissen overweegt Yashvi om ontslag te nemen.
«
»
17:30 Sturm der Liebe
Wanneer Michael eerlijk voor zijn gevoelens uitkomt, gooit Rosalie hem uit het appartement. Tim ontmoet de Engelse coach. Franzi hoopt dat hij hem een mooi voorstel zal doen.
«
»
18:30 De Pfaffs
Realityreeks.
«
»
19:15 Home and Away
Ziggy bedenkt een manier om Willow en Bella te verzoenen, maar haar poging loopt anders dan gehoopt. Martha twijfelt aan zichzelf en roept de hulp in van Alf en Roo.
«
»
19:45 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay en zijn team proberen Boardwalk 11, een gastropub en een karaokebar in Los Angeles, nieuw leven in te blazen.
«
»
20:35 American Ninja Warrior
In de eerste ronde van de halve finale nemen onder meer Daniel Gil, Jesse Labreck, Sandy Zimmerman, Jody Avila en Grant McCartney het tegen elkaar op.
«
»
22:15 F-16
Wat gebeurt er wanneer een F-16 piloot in vijandelijk gebied crasht en in handen komt van de vijand? Piloot Sprinkler wordt gevolgd wanneer hij voor het eerst meevliegt tijdens het nationaal défilé.
«
»
23:20 Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay en zijn team proberen Boardwalk 11, een gastropub en een karaokebar in Los Angeles, nieuw leven in te blazen.
«
»
00:10 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers