TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Om Plop te helpen met het zagen van zijn houtblokjes, bouwt Klus een zaagmachine. Maar deze machine zaagt meer dan alleen de takjes van Plop.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Het is Nieuwjaar en dus geschenkjestijd. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar een cadeautje kopen. De onschuldige hand zal aanduiden voor wie ...
«
»
06:05 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:30 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:55 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Marcel wint per ongeluk kaartjes voor het komende filmfestival. De meisjes willen alle drie graag met hem mee maar er zijn maar twee tickets.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een huisarts komt langs bij inspecteur Koen. Tijdens een onderzoek merkte hij dat een van zijn patiëntes veel verwondingen heeft. De huisdokter vermoedt dat er sprake is van intrafamiliaal geweld.
«
»
12:25 Lisa
Babette wil steeds meer te zeggen hebben op Massa en stelt aan Jonas voor dat ze pr-verantwoordelijke wordt. Katja is daar echter niet mee opgezet. Nathan stoort zich mateloos aan Lisa.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mortier gebruikt Mieke als lokaas om Niko te klissen. Hanne keert terug naar haar oude job bij Fashion. Voor Quinten heeft ze bovendien een bijzondere verrassing in petto.
«
»
14:15 Wittekerke
Georges is in een coma gevallen. Moesj stelt dokter Frank verantwoordelijk en ze windt er geen doekjes om dat alle patienten door zijn koppigheid in levensgevaar zijn.
«
»
15:25 Private Practice
Cooper stort zich terug op het online daten, met verrassende resultaten. Addison heeft een afspraakje met een van Violets patiënten. Naomi en Sam gaan op huisbezoek in een klooster.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Steven Hofkens en Koen Laenen hopen dat de termijn van Luc Gijsbrecht als medisch directeur niet wordt verlengd. Stagiair-dokter Sven Ongena krijgt een waarschuwing van dokter Kathy Pieters.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
De moeder van een puber heeft een afscheidsbrief gevonden. Daarin schrijft het meisje dat ze iets stoms heeft gedaan. Inspecteur Koen, hoofdinspecteur Tineke en speurhond Barry kammen de buurt uit.
«
»
18:20 Lisa
Dorine voelt zich in de steek gelaten en maakt zich zorgen over Katja's manipulatieve plannetjes.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Véronique blaast haar trip naar Italië met Cédric af. Lars wil hem uit de Raad van Bestuur zetten. Iris heeft nare dromen, maar verzwijgt dit tegen Peter.
«
»
20:35 Hoe zal ik het zeggen?
Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen. Ze brengen de boodschap op een manier die ze niet snel zullen vergeten.
«
»
21:40 Onderzoeksrechters
De kijker zit op de eerste rij tijdens huiszoekingen in een cocaïnenetwerk en van verhoren van inbraakverdachten en van verdachten van afpersing van een rijke vriend.
«
»
22:45 Chicago Fire
Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
«
»
23:45 Private Practice
Cooper stort zich terug op het online daten, met verrassende resultaten. Addison heeft een afspraakje met een van Violets patiënten. Naomi en Sam gaan op huisbezoek in een klooster.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:30 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken hoe je er langer jong uit kan blijven zien.
«
»
05:40 Maya!
De wespen hebben een nieuw geheim wapen: een vreemd zaad dat iedereen gek maakt. Dankzij dat zaad kunnen ze de Koningin ontvoeren en vragen ze losgeld. Maya, Willy en Flip gaan op reddingsmissie.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen. Dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop heeft een pakje ontvangen. De kabouter is nieuwsgierig naar de inhoud en scheurt het papier. Het is een kistje, maar wat zit er in? Wat hij ook probeert, het slot is niet open te krijgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers