TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Extreme Cake Makers
Voormalig architect Michelle haalt alles uit de kast om indruk te maken op een architect die op pensioen gaat. Ze bakt een vanillecake in het model van zijn laatste project.
«
»
12:35 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:05 Worst Cooks in America
Celebrity editie met La Toya Jackson, Ian Ziering, Catherine Bach, Oscar Nunez, Maria Bamford, Nolan Gould en Bronson Pinchot.
«
»
14:05 Echte Verhalen: Dokters
Een man van rond de 40 jaar heeft lymfeklierkanker en krijgt daarom chemotherapie. Deze behandeling beschadigt echter zijn beenmerg en er treden complicaties op.
«
»
14:40 Echte Verhalen: Dokters
De 19-jarige student Daan Bicker heeft lymfeklierkanker en ondergaat zware chemokuren. Dokter Peter Paul stelt voor om over te gaan tot de volgende fase: vernietiging van het zieke beenmerg.
«
»
15:15 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:25 Neighbours
Ondanks haar opluchting heeft Elly het moeilijk om zich weer aan te passen aan het leven buiten de gevangenismuren. Naomi blijft zich sterk aangetrokken voelen tot Pierce.
«
»
16:55 Sturm der Liebe
Werner verkoopt tegen zijn zin zijn aandelen in het Fürstenhof. Wanneer hij later beseft dat hij door Ariane in de val gelokt is, wordt het hem allemaal te veel en hij krijgt een hartaanval.
«
»
18:00 De Pfaffs
Bompa mag na een aantal weken in het ziekenhuis weer naar huis. Carmen bereidt een vorstelijk feestmaal voor, maar wanneer de familie Bompa gaat ophalen, is hij nergens te bekennen.
«
»
18:45 Home and Away
Jasmine probeert haar gedachten te verzetten na haar moment met Lewis, maar moet haar work-out noodgedwongen stopzetten wanneer ze een dringende oproep krijgt van John in verband met de fitness.
«
»
19:15 Ambulance Australia
Een motorrijder komt zwaar ten val en loopt levensbedreigende verwondingen op. Paramedicus Aaron moet ter plaatse een ingreep uitvoeren om het leven van de man te redden.
«
»
20:15 Blind getrouwd: Australië
Nadat het experiment twee maanden geleden op z'n einde liep, ziet iedereen elkaar terug bij een reünie-etentje. En daar komt naar goede gewoonte weer heel wat drama bij te pas.
«
»
21:40 Ik vertrek uit Vlaanderen
Chocolatier Dave en zijn partner Koen sluiten de deuren van hun chocoladezaak in Herentals om in Zell, aan de Moezel in Duitsland, een `gasthaus? slash winkel met Belgische streekproducten te openen.
«
»
22:40 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan de wagen. In de Kempen probeert Sven een stilgevallen bestelwagen te reanimeren. Fabio fixt een batterijprobleem aan een auto.
«
»
23:45 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:15 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers