
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»
06:10 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
06:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:55 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
07:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
08:00 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
08:30 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
09:15 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
09:40 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
10:05 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
10:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
11:20 | De dagschotel |
Dagny Ros bewijst dat zoete aardappel en pastinaak ook dienst kunnen doen als frietjes.
«
»
11:30 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
11:45 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
12:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
13:00 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
13:25 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
13:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
14:35 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
15:05 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
15:17 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
16:11 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
16:55 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
17:55 | De Wereld op je Bord |
Hoewel rendieren vooral in het uiterste noorden van Noorwegen rondhuppelen, staan ze toch in het hele land vaak op het menu.
«
»
18:20 | Roger van Damme: Bakken |
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
18:40 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
19:05 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
19:35 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
20:00 | De dagschotel |
Dagny Ros maakt een variant op het bekende Scandinavische gerecht Gravad Lax, een soort gemarineerde rauwe zalm. In dit recept is het geen vis die gemarineerd wordt, maar wel een entrecôte.
«
»
20:20 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Dessertenkoning Roger van Damme verleidt Gert Verhulst vandaag met een heerlijk aardbeiendessertje. Samen maken ze een marinade van aardbeien met een sabayon op basis van het rode goud.
«
»
21:10 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
22:05 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
23:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar.
«
»
23:40 | Ellemiekes KIDchen |
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
00:10 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
00:50 | De Wereld op je Bord |
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
01:10 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
01:30 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
02:15 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
02:35 | Tot op de graat |
Vandaag heeft Johan Segers te maken met een monster uit de Noordzee: de zeeduivel. Deze gigantische vis is dan wel niet moeders mooiste, maar hij is wel één van de lekkerste vissoorten uit onze zee.
«
»
02:50 | De Zoete Zonde |
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
03:15 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
03:40 | De Wereld op je Bord |
Hoewel rendieren vooral in het uiterste noorden van Noorwegen rondhuppelen, staan ze toch in het hele land vaak op het menu.
«
»
03:55 | Roger van Damme: Bakken |
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
04:15 | De dagschotel |
Dagny Ros maakt een variant op het bekende Scandinavische gerecht Gravad Lax, een soort gemarineerde rauwe zalm. In dit recept is het geen vis die gemarineerd wordt, maar wel een entrecôte.
«
»
04:25 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
04:50 | Lekker lang leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
05:10 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
05:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
05:50 | De Garde van Gert |
Dessertenkoning Roger van Damme verleidt Gert Verhulst vandaag met een heerlijk aardbeiendessertje. Samen maken ze een marinade van aardbeien met een sabayon op basis van het rode goud.
«
»