TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
Klaasje redt het leven van een kikker en wil hem bij zich houden. Volgens haar brengt hij geluk. Marthe heeft nieuwe dure glazen gekocht en doet er alles aan om die niet te breken.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Nu de Gelaarsde Kat weet waar de Obelisk is, gaan hij en zijn vrienden naar San Lorenzo. De stad is bezet door El Moco, die met hen nog een eitje te pellen heeft.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Velimir krijgen een oproep van een verontruste vrouw: haar onderbuur maakt al enkele nachten na elkaar veel lawaai. Wanneer Floor en Velimir er arriveren, is het er echter muisstil.
«
»
12:25 Lisa
Lisa en Nathan leven op een wolk. Jonas gaat zich volledig focussen op Massa en laat de negatieve gevoelens achter zich. Suzanne wordt verrast door Patrick.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Stan probeert Dries aan de praat te krijgen, tot hij plots verdwenen lijkt te zijn. Peter wil Hanne inschakelen om Junes reilen en zeilen binnen Fashion in de gaten te houden.
«
»
14:20 Wittekerke
Leen heeft ontdekt dat Jokkes zogenaamde ex-celmaat Joeri een handlanger is van Jean-Paul Derdeyn. Ze voelt zich schuldig omdat ze Jokke niet op zijn woord heeft geloofd.
«
»
15:25 Private Practice
Cooper huurt de 'entertainer' Ginger in voor Sam om hem een zetje te geven zodat hij aan zijn nieuwe leven als single kan beginnen. Hierdoor wordt niet alleen Naomi jaloers, maar ook Addison.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Dokter Patrick Matthijssens en ambulancier Karel rukken uit om een chauffeur van Antwerp Petroleum te verzorgen. De man is uitgegleden en heeft zijn voet bezeerd.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
De manager van een dierenwinkel belt de politie omdat er voor de zoveelste keer hondensnoepjes werden gestolen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dief.
«
»
18:20 Lisa
Katja wil oorlog. Lisa en Nathan smijten zich volledig in een reclamecampagne, maar Nathan krijgt het moeilijk. Gert verkoopt zijn aandelen van Massa. Suzanne wil meer tijd.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Rudi twijfelt over het voorstel van Véronique. De beslissing van de Raad van Bestuur komt Mathias goed uit. Louise heeft een afspraakje met Raven, maar dat verloopt anders dan verwacht.
«
»
20:40 Wat een Jaar!
Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren samen met Pascal Braeckman en Marleen Merckx terug in de tijd, naar een jaar uit het verleden dat ze bewust meemaakten.
«
»
21:55 The Good Doctor
Shaun en Lea krijgen te horen wat het geslacht van hun baby is. Het team behandelt een marinepiloot die door een fout van haar vorige arts waarschijnlijk nooit meer de oude zal worden.
«
»
22:55 Chicago Med
Carol, de moeder van Manning, wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Halstead is er ondertussen steeds meer van overtuigd dat Manning iets te maken heeft met de verdwenen medicijnen.
«
»
23:50 Private Practice
Cooper huurt de 'entertainer' Ginger in voor Sam om hem een zetje te geven zodat hij aan zijn nieuwe leven als single kan beginnen. Hierdoor wordt niet alleen Naomi jaloers, maar ook Addison.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Maya!
Maya wordt geboren en is al direct anders dan de andere bijen. Juf Cassandra heeft een hoop met haar te stellen. Maya ontdekt de wereld en ontmoet al haar nieuwe vrienden.
«
»
05:45 Taarten van Staf
Jo wil graag een taart bakken voor haar klas. Ze zit op een bijzondere school voor foorreizigers en schipperskinderen, waar ze al vanaf het eerste leerjaar met dezelfde tien kinderen in de klas zit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers