TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Relic Hunter
Een set tarotkaarten die Sydney heeft ontvangen van een pas overleden vriend, brengt haar op het spoor van de Kroon van Rome, een oude zigeunerschat.
«
»
13:10 Relic Hunter
Sydney's vader roept haar hulp in om een groep monniken te overtuigen plaats te ruimen voor een dam.
«
»
14:05 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle wordt gekweld door akelige dromen over enkele gebeurtenissen in haar leven. Ze kan de slechte herinneringen aan haar dochter Hope en haar verraad tegenover Xena niet langer verwerken.
«
»
15:05 Relic Hunter
In New Orleans verdwijnt een stel studenten spoorloos tijdens hun zoektocht naar het Haïtiaanse kruis van Utu. Sydney and Nigel onderzoeken de zaak.
«
»
16:00 How I Met Your Mother
Het is Thanksgiving en dat brengt herinneringen naar boven aan een mepweddenschap tussen Marshall en Barney. Die stelt dat Marshall hem nog twee keer zo hard mag slagen als hij kan.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Michael krijgt een onvoldoende op een cursus kinderverzorging voor grootouders. Vanessa en Jr. willen hem daarom niet langer als babysit.
«
»
17:00 Stargate SG-1
Een grote asteroïde nadert de aarde. Als er niets gedaan wordt, zal ze de oceanen en de zeeën laten overkoken. Jack O'Neill vraagt de Asgard om bescherming.
«
»
17:55 Top Gear
Het trio test de nieuwste Porsche 991 Turbo en de Mercedes-Benz Brabus SL65. Daarnaast bouwen Richard en James samen met de British Amateur Rocket Society een Reliant Robin om tot een Space Shuttle.
«
»
19:05 Highway Cops
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Maggie, een vroeger buurmeisje van Ted, heeft gebroken met haar vriendje. Ted is al jaren verliefd op haar en ziet zijn kans om haar te versieren, maar hij is niet de enige geïnteresseerde.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
De hele vriendengroep van Barney wil stoppen met roken. Dat blijkt echter niet zo'n gemakkelijke opdracht te zijn. Ondertussen zit Robin verveeld met haar nieuwe collega.
«
»
20:35 Hot Shots!
Piloot Topper Harley nam ontslag uit de US Navy, maar als commandant Block hem vraagt om aan een grote militaire operatie deel te nemen, gaat hij op diens aanbod in.
«
»
22:15 The War of the Roses
Na een rimpelloos huwelijk van zeventien jaar houdt Barbara Rose het voor bekeken. Ze wil scheiden van haar man Oliver en eist het huis op, maar hij weigert te verhuizen.
«
»
00:25 Stargate SG-1
Een grote asteroïde nadert de aarde. Als er niets gedaan wordt, zal ze de oceanen en de zeeën laten overkoken. Jack O'Neill vraagt de Asgard om bescherming.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers