TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Extreme Cake Makers
Karisha moet tot het uiterste gaan om een eetbaar hindernissenparcours te maken. Molly leeft zich uit met een prachtige eend van 90 centimeter groot. Rosie maakt een springbalcake.
«
»
12:45 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:15 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:10 Echte Verhalen: Dokters
David (52) wordt schreeuwend van de pijn binnengebracht. Dokter Roos behandelt hem al langere tijd vanwege zijn nierziekte, maar hij is al een maand niet bij de dialyse geweest.
«
»
14:45 Echte Verhalen: Dokters
De 34-jarige Remco is midden in de nacht met de ambulance naar de spoedafdeling gebracht. Tijdens een wilde nacht hoorde hij onder de gordel iets kraken. Remco heeft een bijzondere breuk opgelopen.
«
»
15:20 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Naomi is in de wolken nadat ze Pierce tegen het lijf liep en hoopt stiekem op een romance. Mackenzie is triest nu ze haar achttiende verjaardag moet vieren zonder haar ouders.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Werner neemt het André kwalijk dat hij zich focust op zijn eigen projecten en niet op het redden van het Fürstenhof. Door een onoplettendheid van Christoph werd Tim geëlektrocuteerd.
«
»
18:15 De Pfaffs
Dave schildert de buitenboel en ook de hoogzwangere Lyndsey kan het werken niet laten. Sam en Nicolas hebben vandaag een partijtje golf gepland met hun kroost, maar het regent pijpenstelen.
«
»
19:00 Home and Away
Tane is opgetogen met de terugkeer van Nikau, maar compleet verrast door de komst van Chloe. Zij weigert ondertussen haar moeder op de hoogte te brengen. Ryder ontdekt dat Chloe de nicht van Nikau is.
«
»
19:30 Ambulance Australia
Een vrouw loopt verloren op een afgelegen wandelpad en heeft de hulp van het team nodig om haar weg terug te vinden. Bij een brand in een woning loopt een van de bewoners een zware rookvergiftiging op
«
»
20:35 Non-Stop
Bill Marks, een uitgebluste airmarshal, vliegt mee met een trans-Atlantische vlucht van New York naar Londen. Kort na het opstijgen krijgt hij een reeks mysterieuze sms'jes.
«
»
22:40 S.W.A.T.
Het team maakt jacht op sekshandelaren die zich richten tot vrouwen die zwak in de maatschappij staan. Hondo blijft botsen met Leroy en Darryl wat betreft de zaak.
«
»
23:35 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:10 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers