TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Klus is verkouden en moet voortdurend niezen. Hij houdt zijn hand niet voor zijn mond en dat vinden zijn vrienden niet leuk. Volgens hen is het zelfs onbeleefd.
«
»
06:00 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:25 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Marcel wil absoluut een rol bemachtigen in het toneelstuk van Sneeuwwitje. Hij kan alleen moeilijk beslissen welke rol het zal worden. Guus belooft hem te helpen.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Wanneer de onverschrokken Gelaarsde Kat en zijn vrienden de Obelisk der Nacht proberen te stelen van Angus, stelt hij hen voor misschien wel de grootste uitdaging ooit.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een gemaskerde man in een Batmanpak komt een misdadiger afleveren aan het onthaal van het politiekantoor.
«
»
12:20 Lisa
Lisa doet bij Nathans schermwedstrijd een bekentenis die hem vleugels geeft. Jonas wil iets vertellen aan Lisa. Katja wil niet zo snel opgeven. Remco en Elke zijn klaar voor het benefietoptreden.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko reageert heftig op het nieuws dat hij te horen heeft gekregen. Liesbeth ontdekt dat het huis niet meer op de immosite staat. Agnes komt met een verrassende koper op de proppen.
«
»
14:20 Wittekerke
Moesj bevindt zich in een mindere periode. Zij en Arne begrijpen elkaar niet meer en in het ziekenhuis worden haar inspanningen om de hygiëne te verbeteren niet geapprecieerd.
«
»
15:25 Private Practice
Addison verlaat Seattle Grace Hospital en gaat in op de uitnodiging van haar vriendin en vruchtbaarheidsspecialist Naomi Bennett om te gaan werken in L.A.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules wil Grayson overtuigen dat mannen en vrouwen een platonische relatie met elkaar kunnen hebben. Ondertussen hebben Travis en Bobby een mannenuitje.
«
»
16:45 Spoed
Kathy, Karel en Lies rukken uit na een oproep van een steekpartij in een nogal marginale buurt. Tot hun grote verbazing is het slachtoffer de ex-vriend van de urgentiearts.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Velimir krijgen een oproep van een verontruste vrouw: haar onderbuur maakt al enkele nachten na elkaar veel lawaai. Wanneer Floor en Velimir er arriveren, is het er echter muisstil.
«
»
18:20 Lisa
Lisa en Nathan leven op een wolk. Jonas gaat zich volledig focussen op Massa en laat de negatieve gevoelens achter zich. Suzanne wordt verrast door Patrick.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Cédric is niet van plan om de Raad van Bestuur bij te wonen. Mathias probeert op hem in te praten. Brigitte wil Raven een volmacht geven. Emiel heeft de goede raad van Benny opgevolgd.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Ze zeggen dat iedereen racistisch is. Dina kan niet geloven dat dit waar is, en is dan ook vastberaden dit te ontkrachten. Andy onderzoekt of zonnepanelen nog rendabel zijn.
«
»
21:55 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:15 De sterkste handen
Kunnen de Brekers hun achterstand inhalen of sleept Staalhard de overwinning opnieuw in de wacht? De twee ploegen verzamelen vandaag op een bouwwerf voor de ploegenopdracht: een tuin aanleggen.
«
»
00:20 Private Practice
Addison verlaat Seattle Grace Hospital en gaat in op de uitnodiging van haar vriendin en vruchtbaarheidsspecialist Naomi Bennett om te gaan werken in L.A.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of je van de haren van wenkbrauwen een pruik kan maken.
«
»
05:30 Maya!
Flip zat vroeger in een populair muziekgroepje samen met zijn neven. Maya besluit om hen te herenigen maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Klus heeft een karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Geen nood, Klus heeft een fantastisch plan.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet en stelt voor alle kabouters te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers