TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Extreme Cake Makers
Phil en Christine verleggen de grenzen van taart en techniek door een vliegmachine met echte rook. Nastassja maakt de 30ste verjaardagstaart van een DJ en Suzanne moet een bruidstaart maken.
«
»
13:05 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:30 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:30 Echte Verhalen: Dokters
Een zwangere vrouw wordt het ziekenhuis binnengebracht omdat ze hevige buikpijn heeft. Wanneer ze wit wordt en de bloeddruk van de baby daalt, besluit Peter Paul het kind ter wereld te laten komen.
«
»
15:00 Echte Verhalen: Dokters
Een patiënt komt bij de dokter omdat hij plotseling doof is geworden. Hij blijkt een brughoektumor te hebben. Dit is een zeldzame, goedaardige tumor in de schedel.
«
»
15:35 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:50 Neighbours
Bea heeft een aanvaring met Claudia en Karl vreest dat hiermee hun kans verkeken is om Aster te zien. Chloe probeert zoveel mogelijk te weten te komen over Claudia en haar plannen met Aster.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Tim is verbaasd dat zijn vader nu voor een stichting werkt. Christoph vertelt hem over zijn plan, hij wil met het geld van de stichting speculeren op de beurs en zo miljoenen verdienen.
«
»
18:20 De Pfaffs
Debby en Nicolas hebben een babyborrel georganiseerd voor de kleine Liam, waarop ze al hun vrienden en familie hebben uitgenodigd. De volgende dag is Kelly jarig.
«
»
19:05 Home and Away
Nikau keert terug uit Nieuw-Zeeland en heeft nieuws voor Ari. Bella weigert de gevangenis te verlaten tot iemand haar vertelt wat er gebeurd is met Colby. Een van de bewakers geeft een brief aan Dean.
«
»
19:35 Pech Onderweg
Anthony schiet een dame te hulp die werd aangereden. Wegenwachter Christian helpt een vrouw met een aparte hobby: geocaching. Maar de fietscomputer van haar elektrische fiets heeft het begeven.
«
»
20:35 BV Darts
In de tweede halve finale strijden Hannelore Simoens, Kenji Gooris en Kamal Kharmach voor de twee overgebleven finaleplaatsen.
«
»
23:05 Ik vertrek uit Vlaanderen
Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard?
«
»
00:05 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
00:40 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
01:15 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers