TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 The Matador
Zakenman Danny Wright maakt tijdens een zakenreis in Mexico City toevallig kennis met de mysterieuze Julian Noble, een eenzame huurmoordenaar die in hetzelfde hotel verblijft.
«
»
14:10 Xena, The Warrior Princess
De Galliër Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegenomen door Julius Caesar.
«
»
15:10 Relic Hunter
Professor Penrose, één van Sydney's collega's, heeft een aanwijzing over Caesars borstplaat, een kleinood waarover verteld wordt dat de persoon die het draagt erdoor onzichtbaar wordt.
«
»
16:05 How I Met Your Mother
Barney schenkt zijn volledige collectie pornofilms aan Ted om te bewijzen dat het menens is met Robin. Toch krijgt het koppel al snel te maken met de eerste relatieproblemen.
«
»
16:35 My Wife and Kids
Michael is door het dolle heen wanneer hij verneemt dat hij bij zijn groot idool Michael Jordan op sportkamp gaat. Iedereen deelt in de vreugde.
«
»
17:05 Stargate SG-1
Daniel werkt nog steeds als slaaf op het ruimteschip met alle Goa'uldleiders.
«
»
18:00 Top Gear
Jeremy, Richard en James trekken naar de Verenigde Staten. In Miami krijgen ze de opdracht om een wagen te kopen voor minder dan 1.000 dollar en er vervolgens mee naar New Orleans te rijden.
«
»
19:05 Highway Cops
Een chauffeur op roadtrip door het Zuidereiland wordt betrapt op rijden onder invloed. En een koppel dat op huwelijkreis is, heeft moeite om hun ogen op de weg te houden.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
De relatie tussen Barney en Robin is voorbij. Barney stort zich opnieuw in het vrijgezellenleven en haalt zijn versierboekje van onder het stof. Lily is niet overtuigd van zijn aanpak.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Het is Thanksgiving en dat brengt herinneringen naar boven aan een mepweddenschap tussen Marshall en Barney. Die stelt dat Marshall hem nog twee keer zo hard mag slagen als hij kan.
«
»
20:35 The Quest
Terwijl Christopher Dubois op de vlucht is, maakt hij kennis met Lord Edgar Dobbs en diens zakenpartner Harry Smythe. Het drietal beraamt een plan om de Gouden Draak te stelen op een gevechtstoernooi.
«
»
22:25 Trigger Happy
Joeri zorgt voor de veiligheid van een groep Duitse toeristen. Tom interviewt Ecolo-politica Isabelle Durant en ex-bondscoach Robert Waseige.
«
»
22:55 Trigger Happy
Tom neemt een 'verstoord' interview af van Freddy Willockx, burgemeester van Sint-Niklaas. Prof. dr. Stefan Lievens strikt Tom dan weer voor een gesprek over 'liefde op het werk'.
«
»
23:25 Top Gear
Jeremy, Richard en James trekken naar de Verenigde Staten. In Miami krijgen ze de opdracht om een wagen te kopen voor minder dan 1.000 dollar en er vervolgens mee naar New Orleans te rijden.
«
»
00:30 Stargate SG-1
Daniel werkt nog steeds als slaaf op het ruimteschip met alle Goa'uldleiders.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers