TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
Klaasje wil absoluut een themadag organiseren in de roller disco. Ondertussen vreest Hanne dat ze op een onhandig moment met haar winkelkar tegen de motor van een coole motorchick gebotst is.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Op zijn zoektocht naar de zus van de Sfinx voor aanwijzingen over de Obelisk valt de Gelaarsde Kat in de Fontein der honderd veranderingen.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een thuisverpleegster treft tijdens haar dagelijkse ronde een bejaarde man thuis dood aan. In paniek belt ze de politie en rechercheurs Erik en Brigitte komen ter plaatse.
«
»
12:25 Lisa
Nathan is Lisa's reddende engel tijdens haar pitch voor Goodfood. Suzanne neemt een belangrijke beslissing. Lisa wil Pilar tonen dat Jonas eventuele gevoelens voor Nathan niet in de weg staat.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Véronique en Mathias krijgen onthutsend nieuws te horen. Mathias is vast van plan actie te ondernemen. De ruzie tussen Hanne en Emma bereikt haar hoogtepunt.
«
»
14:20 Wittekerke
Frank heeft er een groot probleem mee dat Moesj een operatie wil bijwonen. Hij wil geen toeristen in zijn operatiezaal en bovendien wil hij niet geëvalueerd worden door een verpleegster.
«
»
15:30 Private Practice
Naomi staat toch aan Addisons zijde op haar trouwdag. Cooper heeft het moeilijk met zijn nieuwe functie als huisvader. Violet start een nieuw project dat haar nauw aan het hart ligt.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Baliebediende Bea loopt nog altijd op wolkjes. Een autobestuurder is op een groep wielertoeristen ingereden. Kathy Pieters biedt ter plaatse hulp.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een gemaskerde man in een Batmanpak komt een misdadiger afleveren aan het onthaal van het politiekantoor.
«
»
18:20 Lisa
Lisa doet bij Nathans schermwedstrijd een bekentenis die hem vleugels geeft. Jonas wil iets vertellen aan Lisa. Katja wil niet zo snel opgeven. Remco en Elke zijn klaar voor het benefietoptreden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Zjef maant Cédric aan om zich te verzoenen met Véronique. Dat schiet echter in het verkeerde keelgat. Benny zet Patrick voor een voldongen feit. Véronique wil een Raad van Bestuur bij elkaar roepen.
«
»
20:40 Eenmaal andermaal
Axel vormt deze week een duo met Véronique De Kock, Jacques met zanger Christoff. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
«
»
21:50 Axel gaat binnen
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen en vier nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven.
«
»
23:00 Chicago P.D.
Na de schokkende moord op een jonge zwangere vrouw opent het team de jacht op de moordenaar. Burgess moet een moeilijke beslissing nemen over Makayla.
«
»
23:55 Private Practice
Naomi staat toch aan Addisons zijde op haar trouwdag. Cooper heeft het moeilijk met zijn nieuwe functie als huisvader. Violet start een nieuw project dat haar nauw aan het hart ligt.
«
»
01:00 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:25 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je ook kan nadenken als je geen hersenen hebt.
«
»
05:35 Maya!
Bijenwas denkt dat het geheim van de perfecte organisatie van de mieren in hun lied zit. Daarom steelt hij het. Maya wil de mieren helpen hun lied terug te krijgen.
«
»
05:50 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel fungeert als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus is verkouden en moet voortdurend niezen. Hij houdt zijn hand niet voor zijn mond en dat vinden zijn vrienden niet leuk. Volgens hen is het zelfs onbeleefd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers