TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Extreme Cake Makers
Het is de grootste taartshow ter wereld: Cake International.
«
»
12:55 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:25 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:20 Echte Verhalen: Dokters
Een vrouw van eind 20 komt bij de dokter, omdat ze last heeft van haar vrouwelijk geslachtsorgaan. Na een onderzoek blijkt ze al in de overgang te zijn.
«
»
14:55 Echte Verhalen: Dokters
Een jonge vrouw heeft al haar hele leven het gevoel dat ze jong zal sterven. Als ze op een dag bijna geen adem krijgt, komt ze in blinde paniek het ziekenhuis binnen.
«
»
15:30 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Nu ze niet langer kan rekenen op de steun van Andrea, krijgt Elly het zwaar te verduren in de gevangenis. Met de mentale gezondheid van Sheila gaat het intussen van kwaad naar erger.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Wanneer hij verneemt dat Werner zijn aandelen moet verkopen, heeft André medelijden met zijn broer. Hij besluit hem te steunen, maar krijgt hierdoor problemen met Ariane.
«
»
18:20 De Pfaffs
Debby en Nicolas kunnen eindelijk hun tweede zoontje Liam in hun armen sluiten. Bompa is er als de kippen bij om zijn vierde achterkleinkind te bezoeken.
«
»
19:00 Home and Away
Hun verschillende visies wat betreft het huwelijk blijven een wig drijven tussen Leah en Justin. Komt het nog goed tussen hen? Dean en Bella willen Colby een bezoek brengen, maar krijgen geen toegang.
«
»
19:30 Ambulance Australia
Het team snelt te hulp voor een vrouw die op het punt staat om te bevallen in een auto, een baby die gereanimeerd moet worden en een tweejarige jongen die moeite heeft met ademen.
«
»
20:35 Magic Mike
De ervaren stripper Mike neemt een onervaren jongen, die al snel the Kid wordt genoemd, onder zijn hoede en leert hem de kunst van het strippen, feesten, versieren en geld verdienen.
«
»
22:45 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness gaan op een ijzige expeditie door de wilde Schotse Hooglanden in de nieuwe Land Rover Defender, Mercedes G-Wagen en Ariel Nomad.
«
»
23:55 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:25 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers