TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat een Perzisch leger doorheen Griekenland naar Athene oprukt.
«
»
13:10 Xena, The Warrior Princess
In de tempel van Apollo wordt priester Dorus door een groep mannen overvallen. Hun leider, Wayan, rukt de kostbare, met juwelen bezette urne van Apollo uit Dorus' handen.
«
»
14:10 Xena, The Warrior Princess
Joxer wint honderd dinars aan de speeltafel, maar verliest die weer even snel aan twee doortrapte zwendelaars die hem een beker van klatergoud verkopen.
«
»
15:05 Relic Hunter
Sydney's vader roept haar hulp in om een groep monniken te overtuigen plaats te ruimen voor een dam.
«
»
16:00 How I Met Your Mother
Robin riskeert uit het land te worden gezet na een vechtpartij in een café. Ze besluit de Amerikaanse nationaliteit aan te nemen, maar heeft het moeilijk om haar Canadese achtergrond te verloochenen.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Michael is door het dolle heen als hij verneemt dat hij op sportkamp bij Michael Jordan gaat, zijn groot idool. Iedereen deelt in de vreugde.
«
»
17:00 Stargate SG-1
De Goa'uld komen op neutraal terrein samen voor vredesbesprekingen.
«
»
17:55 Top Gear
Jeremy, James en Richard testen de Bugatti Veyron EB16.4 op topsnelheid op het testparcours van Volkswagen in het Duitse Ehra-Lessien. De speciale gast is deze keer acteur Hugh Grant.
«
»
19:05 Highway Cops
Een stofwolk zorgt voor chaos op de wegen in de Canterbury Plains. En de politie komt een dieselfraude op het spoor.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Barney is gechoqueerd omdat Marshall op bevel van Lily onmiddellijk na het eten de borden afwast. Hij is ervan overtuigd dat zoiets hem nooit zou overkomen omdat zijn relatie met Robin perfect is.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Barney schenkt zijn volledige collectie pornofilms aan Ted om te bewijzen dat het menens is met Robin. Toch krijgt het koppel al snel te maken met de eerste relatieproblemen.
«
»
20:35 Hidden Figures
Jaren 60. Katherine, Dorothy en Mary zijn drie Afro-Amerikaanse dames die bij de NASA werken. Ze slagen erin belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren.
«
»
22:55 Vossenstreken
In 2001 verdwenen twee 19-jarige vrouwen in dezelfde buurt: Renée Vollebreght en Michelle Daniëls. Voor Renée werd indertijd losgeld gevraagd en betaald, maar van de jonge vrouw bleef elk spoor uit.
«
»
23:55 Highway Cops
Een stofwolk zorgt voor chaos op de wegen in de Canterbury Plains. En de politie komt een dieselfraude op het spoor.
«
»
00:25 Stargate SG-1
De Goa'uld komen op neutraal terrein samen voor vredesbesprekingen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers