TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
Marthe is jaloers op Hanne en Klaasje die al heel wat straffe verhalen meemaakten. Haar leven lijkt alleen uit kuisen te bestaan. Maar dan komt op een ochtend Gers Pardoel in de Roller Disco binnen.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Pajuna's voormalige partner Roz komt naar de stad, op zoek naar hulp bij haar missie.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
's Ochtends wordt in een bushokje een dronken voetbalfan gevonden. Agenten Koen en Tineke beslissen om hem naar zijn huis te brengen, waar ze een vreemde ontdekking doen.
«
»
12:25 Lisa
Lisa heeft het moeilijk om nog samen te werken met Nathan. Suzanne mist de oude Keetal. Dorine wil Gerts verliefdheid uit zijn hoofd praten. Lars en Remco plannen een benefietavond.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Quinten heeft Hanne goed nieuws te melden. Maar is zij daar wel zo gelukkig mee? Stan heeft Dries gevonden. Evy maakt zich zorgen over zijn plannen. June palmt het kantoor van Simon helemaal in.
«
»
14:20 Wittekerke
Julia heeft de ruzie tussen Leen en Jean-Paul Derdeyn afgeluisterd en ze is tot de conclusie gekomen dat hij De Schorre in brand heeft gestoken.
«
»
15:30 Private Practice
Addison volgt de rechtszaak van Henry en realiseert zich dat de rechter zich nog steeds zorgen maakt over Jake's verleden. Sheldon stelt Miranda voor aan zijn vrienden.
«
»
16:45 Spoed
Op de spoedafdeling loopt een oproep binnen van een echtelijke ruzie. Wanneer Kathy Pieters met haar team aankomt, wordt de vrouw door haar echtgenoot uit het raam geduwd.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een thuisverpleegster treft tijdens haar dagelijkse ronde een bejaarde man thuis dood aan. In paniek belt ze de politie en rechercheurs Erik en Brigitte komen ter plaatse.
«
»
18:20 Lisa
Nathan is Lisa's reddende engel tijdens haar pitch voor Goodfood. Suzanne neemt een belangrijke beslissing. Lisa wil Pilar tonen dat Jonas eventuele gevoelens voor Nathan niet in de weg staat.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Iris krijgt eindelijk meer informatie. Lars herkent steeds meer van Leon in zichzelf en dat zint hem niet. Hanne zegt tegen Quinten dat er volgens haar iets gaande is tussen Louise en Raven.
«
»
20:40 De sterkste handen
Kunnen de Brekers hun achterstand inhalen of sleept Staalhard de overwinning opnieuw in de wacht? De twee ploegen verzamelen vandaag op een bouwwerf voor de ploegenopdracht: een tuin aanleggen.
«
»
21:45 Helden van hier: Door het vuur
In het centrum van Antwerpen staat een krantenwinkel in vuur en vlam. De brand in de zaak heeft ook bovenliggende appartementen aangestoken.
«
»
22:55 Cordon
Nu dokter Cannaerts op de hoogte is van het bestaan van het wondergeneesmiddel NeoTyline dwingt hij een vaccin af voor zichzelf, in ruil om te zwijgen.
«
»
00:05 Private Practice
Addison volgt de rechtszaak van Henry en realiseert zich dat de rechter zich nog steeds zorgen maakt over Jake's verleden. Sheldon stelt Miranda voor aan zijn vrienden.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er oplossingen zijn tegen extreme verveling.
«
»
05:35 Maya!
Bijenwas verplicht iedereen steeds harder te werken. Daarom gaan de werkbijen in staking. Maya probeert een oplossing te bedenken, maar dat blijkt alles alleen maar erger te maken.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een nieuwe paddenstoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers