TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Extreme Cake Makers
Molly maakt een verjaardagstaart voor haar moeder. Karisha staat onder druk om aan de eisen van een ontwerpgerichte ontvanger te voldoen. Michelle creŽert een taart in de vorm van een trouwjurk.
«
»
13:20 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:50 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:50 Echte Verhalen: Dokters
Tobias vertoont de afgelopen maanden afwijkend gedrag, met name op seksueel gebied. Maarten heeft al lange tijd last van jeuk en pijn aan zijn anus en is nu voor onderzoek in het ziekenhuis.
«
»
15:25 Echte Verhalen: Dokters
Een zwangere vrouw wordt met spoed binnengebracht, omdat ze hevige buikpijn heeft. Als ze plotseling wit wordt en de bloeddruk van de baby daalt, besluit Peter Paul om de baby te redden.
«
»
16:05 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
17:15 Neighbours
Toadie brengt de dag door met Dee en de kinderen. Dipi voelt er zich niet goed bij, maar Dee probeert haar gerust te stellen. Elly vangt een gesprek op tussen Andrea en een andere gevangene.
«
»
17:45 Sturm der Liebe
In de hoop dat Ariane eindelijk het hoofdstuk Christoph kan afsluiten, vraagt Selina hem om zich te verontschuldigen bij haar vriendin. Christoph gaat akkoord.
«
»
18:50 Home and Away
Iedereen behalve Justin is opgetogen met de aangekondigde verloving van Tori en Christian. Het nieuws raakt een gevoelige snaar bij Jasmine. John maakt indruk op Susie.
«
»
19:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is zo ver. Alle koppels moeten definitief beslissen of ze hun geloften wel of niet zullen hernieuwen. Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
«
»
20:25 Croky Cup
Verslag van de achtste finale Seraing - Anderlecht in de Croky Cup, live vanuit het Pairaystadion in Seraing (Luik).
«
»
23:00 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
00:00 Police: Hour of Duty
Er loopt een oproep binnen over een tienjarige jongen die van huis is weggelopen. Twaalf agenten schuimen meteen alle straten van Derbyshire af in de hoop de jongen terug te vinden.
«
»
01:00 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
01:35 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in CaliforniŽ, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers