TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Extreme Cake Makers
Molly maakt een verjaardagstaart voor haar moeder. Karisha staat onder druk om aan de eisen van een ontwerpgerichte ontvanger te voldoen. Michelle creëert een taart in de vorm van een trouwjurk.
«
»
13:20 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:50 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:50 Echte Verhalen: Dokters
Tobias vertoont de afgelopen maanden afwijkend gedrag, met name op seksueel gebied. Maarten heeft al lange tijd last van jeuk en pijn aan zijn anus en is nu voor onderzoek in het ziekenhuis.
«
»
15:25 Echte Verhalen: Dokters
Een zwangere vrouw wordt met spoed binnengebracht, omdat ze hevige buikpijn heeft. Als ze plotseling wit wordt en de bloeddruk van de baby daalt, besluit Peter Paul om de baby te redden.
«
»
16:05 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
17:15 Neighbours
Toadie brengt de dag door met Dee en de kinderen. Dipi voelt er zich niet goed bij, maar Dee probeert haar gerust te stellen. Elly vangt een gesprek op tussen Andrea en een andere gevangene.
«
»
17:45 Sturm der Liebe
In de hoop dat Ariane eindelijk het hoofdstuk Christoph kan afsluiten, vraagt Selina hem om zich te verontschuldigen bij haar vriendin. Christoph gaat akkoord.
«
»
18:50 Home and Away
Iedereen behalve Justin is opgetogen met de aangekondigde verloving van Tori en Christian. Het nieuws raakt een gevoelige snaar bij Jasmine. John maakt indruk op Susie.
«
»
19:20 Blind getrouwd: Australië
Het is zo ver. Alle koppels moeten definitief beslissen of ze hun geloften wel of niet zullen hernieuwen. Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
«
»
20:25 Croky Cup
Verslag van de achtste finale Seraing - Anderlecht in de Croky Cup, live vanuit het Pairaystadion in Seraing (Luik).
«
»
23:00 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
00:00 Police: Hour of Duty
Er loopt een oproep binnen over een tienjarige jongen die van huis is weggelopen. Twaalf agenten schuimen meteen alle straten van Derbyshire af in de hoop de jongen terug te vinden.
«
»
01:00 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
01:35 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers