TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Downton Abbey
Het is een mooie dag voor Downton wanneer Anna's geduld beloond wordt. Edith krijgt bewondering vanuit onverwachte hoek. Matthew weigert om zich terug te trekken uit het landgoedmanagement.
«
»
06:00 Love Life
Darby loopt een oude vlam tegen het lijf en krijgt die de hele dag niet meer uit haar hoofd.
«
»
06:45 Call the Midwife: Xmas 2014
Zuster Julienne is bezorgd wanneer een kleuter verontrustende symptomen vertoont. Een overbezorgde moeder is dan weer in alle staten wanneer haar tienerdochter zwanger blijkt.
«
»
07:40 New Tricks
Sandra heropent de zaak van een diplomate die enkele jaren geleden zelfmoord pleegde. Haar lichaam werd in een bevroren meer aangetroffen nadat haar overheidscomputer uit haar huis werd gestolen.
«
»
08:35 Death in Paradise
Jerome Martin is de voorzitter van Saint Marie's plaatselijke cricketclub. Hij wordt bij zonsopgang dood aangetroffen op het cricketveld. Zijn teamgenoten worden meteen als verdachten aangewezen.
«
»
09:35 Midsomer murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin.
«
»
10:35 Midsomer murders
Barnaby is niet overtuigd dat de dood van de man het gevolg is van buitenaardse activiteiten. Hij moet de dood van een andere man in een andere graancirkel onderzoeken.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Agatha gaat mee op trektocht met de lokale wandelgroep. Tijdens een wandeling in de buurt van Carsley horen ze plots geweerschoten.
«
»
12:25 Downton Abbey
Er heerst een grote opwinding in het dorp wanneer de jaarlijkse cricketwedstrijd eraan komt. Violets nicht Rose komt naar Downtown. Maar ze blijkt meer verborgen trekjes te hebben dan vermoed.
«
»
13:50 Call the Midwife: Xmas 2014
Trixie zorgt voor beroering in het huis wanneer ze haar ongezouten mening geeft over een patiënte die zwanger is van haar vijfde kind terwijl haar situatie verre van stabiel is.
«
»
14:50 New Tricks
Wanneer het DNA van een vermist meisje wordt aangetroffen na een overval op een tankstation in Clapham, wordt de Schotse detective Steve McAndrew erbij gehaald.
«
»
15:50 Death in Paradise
Een man wordt vermoord aangetroffen op zijn boot, die enkele kilometers op zee ligt. Humphrey richt zijn aandacht aanvankelijk op de mensen die de nacht voor diens dood nog bij het slachtoffer waren.
«
»
16:55 Midsomer murders
Deel 1. Een man verdwijnt nadat hij per ongeluk is neergeslagen door een dronken dokter. De verdwijning is er de oorzaak van dat Barnaby tegenover Melvin Stockard, een oude tegenstander komt te staan.
«
»
18:00 Midsomer murders
Deel 2. Als er een lichaam uit de dorpsput wordt gehaald, is Barnaby ervan overtuigd dat Stockard hier op de een of andere manier bij betrokken is.
«
»
19:00 Agatha Christie's Marple
Miss Marple raakt betrokken bij allerlei intriges en zwarte magie wanneer een majoor die beweerde een foto van een moordenaar in zijn bezit te hebben onder mysterieuze omstandigheden overlijdt.
«
»
21:00 All Creatures Great and Small
De pas van de veeartsenijschool in Glasgow afgestudeerde James Herriot volgt zijn droom om dierenarts te worden in de schitterende Yorkshire Dales.
«
»
22:00 The Larkins
Ma vindt dat Pop te hard werkt en boekt een weekend in Margate, terwijl Charley en Mariette voor de kinderen zorgen. Ondertussen grijpt Tom Fisher zijn kans om Mariette mee uit te vragen.
«
»
23:00 Honour
Hoofdinspecteur Caroline Goode zoekt naar de waarheid achter het lot van de vermiste 20-jarige Banaz.
«
»
02:05 All Creatures Great and Small
Het is een belangrijke dag voor Tristan - naast dat het zijn verjaardag is, krijgt hij van Siegfried ook nog eens nieuwe verantwoordelijkheden in de praktijk.
«
»
03:00 Honour
Hoofdinspecteur Caroline Goode zoekt naar de waarheid achter het lot van de vermiste 20-jarige Banaz.
«
»
03:50 Silent Witness
Als de au pair van de Van Burens zelfmoord pleegt, wordt er een onderzoek gestart naar de beschietingen op de ambassade en een duister familiegeheim.
«
»
04:50 Downton Abbey
Er heerst een grote opwinding in het dorp wanneer de jaarlijkse cricketwedstrijd eraan komt. Violets nicht Rose komt naar Downtown. Maar ze blijkt meer verborgen trekjes te hebben dan vermoed.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers