TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
Marcel wit absoluut in de krant komen. Maar hoe lukt dat? Door een misverstand denkt K3 dat Guus hen in de steek wil laten en in de danstent van z'n vriend Franske wil gaan werken.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Volgens de god Taranis heeft de Gelaarsde Kat superkrachten die de vechtgrage god Toutanis kunnen tegenhouden. Die heeft gezworen alle stervelingen uit de weg te ruimen.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loic: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Lisa
Katja nodigt Nathan en Lisa uit voor een etentje om hun vennootschap te vieren, maar al snel wordt duidelijk dat er meer achter zit. Gert heeft het steeds moeilijker met Katja.
«
»
12:25 Lisa
Octopus krijgt een opdracht van Goodfood voor het maken van drie spots. Nathan moet Lisa iets vertellen. Suzanne zit op haar tandvlees. Ze wil extra hulp in de keuken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Peter gaat Louise zoeken in Amsterdam. Frank gaat eten bij de Friends en stelt met zijn eigen ogen vast hoeveel drukte er in het huis heerst. Stan houdt securityman Dries nauwlettend in de gaten.
«
»
14:20 Wittekerke
Arne is het beu dat Jean-Paul de inhoud en de lay-out van Close blijft bepalen, en dat terwijl hij de hoofdredacteur is. Hij vraagt Lotte om het blad aan hem te verkopen.
«
»
15:30 Private Practice
Amelia is al meer dan een jaar nuchter en op emotioneel vlak gaat het beter met haar. Nadat ze een reeks rampzalige blind dates legt ze zich neer bij haar vrijgezelle bestaan, tot ze James ontmoet.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Op de spoedafdeling is de spanning tussen Britt en Bob te snijden. Zij verdenkt hem ervan haar agressieve vriend Johan opzettelijk de verkeerde ampule te hebben toegediend met diens dood tot gevolg.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
's Ochtends wordt in een bushokje een dronken voetbalfan gevonden. Agenten Koen en Tineke beslissen om hem naar zijn huis te brengen, waar ze een vreemde ontdekking doen.
«
»
18:20 Lisa
Lisa heeft het moeilijk om nog samen te werken met Nathan. Suzanne mist de oude Keetal. Dorine wil Gerts verliefdheid uit zijn hoofd praten. Lars en Remco plannen een benefietavond.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars en Raven vrezen dat Leon Brigitte achterna is gereisd. Brigitte zelf is niet te bereiken. Patrick mist Jenny en werkt dat uit op Benny. Emiel is verliefd op een meisje uit het dagcentrum.
«
»
20:35 Hoe zal ik het zeggen?
Gebrek aan orde is een van de meest voorkomende ergernissen bij koppels, zo ook bij Tine, de vrouw van Andy Peelman. Jens Dendoncker haalt de grove middelen boven.
«
»
21:45 Onderzoeksrechters
Vlaamse onderzoeksrechters worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit vandaag onder andere op de eerste rij tijdens de wedersamenstelling van een verdacht overlijden na een brand.
«
»
22:50 Chicago Fire
Een beller in nood vertrouwt op Kidd om zichzelf en haar broer te redden. Iedereen helpt Cruz om zich voor te bereiden op zijn nakende vaderschap.
«
»
23:45 Private Practice
Amelia is al meer dan een jaar nuchter en op emotioneel vlak gaat het beter met haar. Nadat ze een reeks rampzalige blind dates legt ze zich neer bij haar vrijgezelle bestaan, tot ze James ontmoet.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je hersenen uit je neus kunnen vliegen als je heel hard niest.
«
»
05:30 Maya!
Een gewonde vogel valt voor de ingang van het mierennest waardoor alle insecten van de weide opgesloten zitten. Kunnen Maya en kolonel Paul iedereen bevrijden?
«
»
05:40 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers