TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:20 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Extreme Cake Makers
Phil en Christine maken een 'Cheshire Cat' geïnspireerde 21ste verjaardagstaart. Eloise zorgt voor een gigantische eivormige cake. Molly moet vier realistische taarten in de vorm van een kat maken.
«
»
12:30 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:00 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
14:00 Echte Verhalen: Dokters
Een vrouw van eind de 20 heeft last van haar vagina. Een oma maakt zich grote zorgen om haar kleinzoon, die de laatste tijd hevige hoofdpijn heeft.
«
»
14:35 Echte Verhalen: Dokters
De 3-jarige Maline is met spoed doorverwezen naar het ziekenhuis vanwege koorts, huiduitslag en oogontsteking. Uit onderzoek blijkt dat het meisje aan de ziekte van Kawasaki lijdt.
«
»
15:15 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:25 Neighbours
Sheila is helemaal van slag wanneer ze denkt dat Gary de duif het loodje heeft gelegd. Kyle weet niet meer hoe hij haar het beste kan helpen. Ned wil zijn droom najagen en kunstenaar worden.
«
»
16:55 Sturm der Liebe
Steffen is van plan om Franzi te verrassen met een Hollandse taart, maar ze krijgt per ongeluk een bruidstaart. Ze denkt dat hij haar ten huwelijk wil vragen. Werner is wanhopig.
«
»
18:00 De Pfaffs
Debby's weeën volgen elkaar in snel tempo op. Volgens de dokter wordt haar kindje vandaag nog geboren. Bijna alle familieleden komen bijeen in het ziekenhuis. Jean-Marie is de grote afwezige.
«
»
18:45 Home and Away
Justin krijgt goed nieuws: zijn rugpijn werd veroorzaakt door een overbelaste spier. Christian en Tori bespreken hun toekomst samen. Jasmine stelt zich helemaal open ten opzichte van Lewis.
«
»
19:15 Ambulance Australia
Het team snelt te hulp na een steekpartij bij een inbraak in het noordelijk deel van Brisbane.
«
»
20:20 Blind getrouwd: Australië
Op het laatste etentje staat de Honesty Box centraal. Durft iedereen bloedeerlijk te zijn tegen zijn of haar partner? En heeft Bryce nu wel of niet een geheime vriendin?
«
»
21:40 Ik vertrek uit Vlaanderen
Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard?
«
»
22:40 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik schieten Vlaamse wegenwachters te hulp bij pech onderweg.
«
»
23:45 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:20 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers