TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Hidalgo
1890. De aan lagerwal geraakte cavalerieofficier Frank T. Hopkins mag met zijn paard Hidalgo deelnemen aan de Ocean of Fire, een afmattende paardenrace in de Arabische woestijn.
«
»
14:10 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat een Perzisch leger doorheen Griekenland naar Athene oprukt.
«
»
15:05 Relic Hunter
Syd is nerveus om haar oude schoolliefde Tony op een klasreünie terug te zien. Maar Tony heeft te veel zorgen om alleen maar aan het verleden te denken.
«
»
16:05 How I Met Your Mother
Lily vindt het erg dat Barney en Robin geen koppel zijn. Wanneer ze de twee ziet kussen, geven Barney en Robin toe dat ze al de hele zomer een geheime affaire hebben.
«
»
16:35 My Wife and Kids
Jr. en Vanessa kondigen aan dat ze voor een thuisbevalling hebben gekozen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van Summer Breeze, een vroedvrouw die natuurlijke bevallingen promoot.
«
»
17:05 Stargate SG-1
O'Neill moet een groep kadetten opleiden en na twee mislukte expedities wil hij hen uit het Stargate trainingsprogramma zetten.
«
»
18:00 Top Gear
Jeremy en James proberen naar het meest noordelijke punt van de aarde te rijden met een Toyota pick-up, terwijl Richard dezelfde reis onderneemt per hondenslee.
«
»
19:05 Highway Cops
De wegpolitie berispt een roekeloze tiener en een caravan komt in de problemen wanneer een onderdeel afbreekt.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Ted gaat op blind date. Hij ontdekt echter al snel dat hij ooit al eens een blind date heeft gehad met dezelfde vrouw, zeven jaar geleden.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Robin denkt dat Barney haar bedriegt. Ze komt er al snel achter dat hij eigenlijk les krijgt van Ted over hoe hij het best met haar op date gaat.
«
»
20:35 Memento
Leonard Shelby liep een hoofdletsel op toen hij de moord op zijn vrouw wilde verhinderen. Zijn hersenen zijn beschadigd waardoor hij aan geheugenverlies lijdt.
«
»
22:45 The Selection USA
Instructeur Care neemt de overgebleven kandidaten mee naar de oefening 'integrity stations'. Wanneer één kandidaat er niet in slaagt, moet hij beslissen of hij het individu naar huis stuurt of niet.
«
»
23:40 Top Gear
Jeremy en James proberen naar het meest noordelijke punt van de aarde te rijden met een Toyota pick-up, terwijl Richard dezelfde reis onderneemt per hondenslee.
«
»
00:50 Stargate SG-1
O'Neill moet een groep kadetten opleiden en na twee mislukte expedities wil hij hen uit het Stargate trainingsprogramma zetten.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers