TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:05 Jabaloe
Sheriff Jack krijgt een grote kans: hij kan sheriff worden in Smelly Valley. Jack zal binnenkort een beslissing nemen. De anderen willen dat hun sheriff blijft en organiseren een verrassingsfeest.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop leest een spannend verhaal over kabouters, die heel ver in het kabouterbos wonen. Zijn vrienden zijn vooral gefascineerd door de prenten. Zulke bruine kabouters hebben ze nog nooit gezien.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver, waardoor het dorp in gevaar komt.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen Belgi.
«
»
08:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Nadat de Rand wordt aangevallen door een groep Schroeistaarten, zadelen de rijders snel op om ze te verjagen. Maar ze schrikken als ze hen beter in het vizier krijgen.
«
»
09:35 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer de jonge papa Pieter Vanderycken patronen van een jachtgeweer in zijn tuin vindt, dient hij klacht in tegen zijn buurman bij wijkagent Patrick Tilkens.
«
»
12:25 Lisa
Lisa gaat helemaal op in haar eerste pitch voor MarketPlace en voelt zich herboren. Gert heeft gevoelige informatie uit Nathans verleden en wil dit gebruiken om hem uit Massa weg te krijgen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Peter is vroeger thuis dan verwacht en hoort dat Louise een vriendje heeft. Wanneer hij bij zijn appartement aankomt, staat hem een onaangename verrassing te wachten.
«
»
14:20 Wittekerke
Jasper krijgt in de surfclub het bezoek van Sandra, een ex-liefje dat hij in jaren niet heeft gezien. De jonge vrouw heeft schokkend nieuws voor hem.
«
»
15:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:40 Cougar Town
Jules en Jeff zijn een avondje uit met Ellie en Andy. Jeff geeft aan dat hij exclusief met Jules wil daten en zij stemt daarmee in. Bobby en Grayson zijn echter niet zo blij met deze beslissing.
«
»
16:15 Wie? Wat? Weekend!
Een bom aan inspiratie en verrassende verhalen. Klaar om het weekend in handen te nemen?
«
»
16:50 Spoed
Terwijl verpleegster Lies en ambulancier Staf in de klokkentoren van de kerk nog een vermoorde asielzoeker aantreffen, beleeft dokter Kathy Pieters de akeligste seconden uit haar leven.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Brigitte en Erik worden opgeroepen voor een dodelijk ongeval waarbij een 15-jarige jongen onder een vrachtwagen terecht is gekomen. Tineke en Koen trekken uit wanneer het alarm afgaat bij een bedrijf.
«
»
18:20 Lisa
Wanneer Lisa hoort dat Jonas langskomt is al haar zelfvertrouwen weer weg. Nathan beseft dat zijn verleden hem langzaamaan inhaalt. Pilar neemt het hele datinggebeuren zelf in de hand.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Peter plant een etentje met Louise. Iris belt ziekenhuizen in de buurt om te achterhalen of Francesca er is opgenomen. Ze ontdekt al snel dat er iets niet klopt.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
Acht nieuwe talenten staan te popelen om het beste van zichzelf te geven. En dat belooft een mix van dans, acrobatie n vuur te worden.
«
»
22:45 The Good Doctor
Lim komt voor een zware uitdaging te staan wanneer ze een zwangere patint met een tumor moet behandelen. Claire doet een schokkende ontdekking over enkele gangbare praktijken in het ziekenhuis.
«
»
23:45 Chicago Med
Terwijl Manning met haar eigen trauma afrekent, helpt ze een moeder in nood. Het blijft botsen tussen Archer en enkele collega's. Een patint wordt opgenomen op spoed, maar weigert behandeld te worden
«
»
00:45 Wie? Wat? Weekend!
Een bom aan inspiratie en verrassende verhalen. Klaar om het weekend in handen te nemen?
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Maya!
Maya en Willy willen Max van het heerlijke fruit uit zijn boom laten proeven. Ze vliegen met hem naar de top van de boom, maar Max wordt in de vlucht opgepikt door een vogel.
«
»
05:35 Taarten van Begijn
De 11-jarige Yuki uit Riemst wil graag een taart bakken voor Jurgen om hem te bedanken omdat hij haar leven heeft gered. Jurgen is kapper en dus maken Yuki en Begijn een heuse kapperstaart te maken.
«
»
05:50 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers