TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 The Core
Om onbekende redenen is de rotatie van de kern van de aarde gestopt. Dr. Josh Keyes en zijn team moeten een plan bedenken om de aarde te redden.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle maakt zich klaar om de kroon over te dragen als de dood gewaande Velasca de plechtigheid komt onderbreken.
«
»
14:15 Relic Hunter
Een baseballspeler roept Sydney's hulp in om op zoek te gaan naar de "magische" handschoen van ex-baseballkampioen Jimmy Jonesboro. De handschoenen werden 50 jaar geleden gestolen.
«
»
15:10 De familie Backeljau
Antonio en Janine proberen zich samen over de problemen die ze met hun partners hebben, te zetten. En ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze aanvankelijk vermoedden.
«
»
15:45 My Wife and Kids
Jay wil aan een marathon deelnemen en traint volop om in conditie te raken. Michael veronderstelt dat hij als man die sportieve uitdaging wel aankan, zelfs zonder training.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Wanneer Teal'c een bezoek brengt aan Chulak, wordt hij gevangen genomen door de Goa'ulds. Het Stargate-team is hier niet van op de hoogte.
«
»
17:15 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
17:45 Motorway Cops
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Barney vraagt zich af waarom zijn versierpogingen telkens op een klap in zijn gezicht uitdraaien. Al snel wordt duidelijk dat een ex-vriendin alle vrouwen in zijn buurt waarschuwt voor zijn gedrag.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Marshall leeft in angst sinds zijn baas Arthur hem heeft uitgekafferd. Barney helpt hem hiermee om te gaan. Door te schreeuwen op anderen, gaat hij zich stukken beter voelen.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Het is officieel: Antonio heeft een relatie met Janine. Franky en Sabrina zijn er erg aan toe. Toch probeert Franky op een vreedzame manier de inboedel met Janine te verdelen.
«
»
20:35 Brewster's Millions
De onfortuinlijke baseballspeler Montgomery erft plots 300 miljoen dollar van zijn excentrieke oom Rupert Horn. Er is wel een belangrijke voorwaarde aan verbonden.
«
»
22:35 Lock, Stock & Two Smoking Barrels
Na een pokeravond staan de vier vrienden Eddy, Soap, Tom en Bacon een half miljoen pond in het krijt bij een gevreesde gangster. Ze krijgen precies n week de tijd om het geld bij elkaar te krijgen.
«
»
00:35 Stargate SG-1
Wanneer Teal'c een bezoek brengt aan Chulak, wordt hij gevangen genomen door de Goa'ulds. Het Stargate-team is hier niet van op de hoogte.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers